članci iz kategorije Fotografija


Fotografski pojmovi
Zbog znatnih razlika u konstrukciji, tehnici i tehnologiji analognih i digitalnih foto-aparata, u daljem tekstu ćemo se truditi da što je moguće više uporedo izlažemo oba aspekata.

Slike prirode kao pozadine
Slike prirode kao pozadine Pozadina (desktop i sliku i desktop pozadine) je slika koja se koristi za  pozadinu za graficko korisnicko sucelje na zaslonu racunala ili mobilnih komunikacija ureda

Cool slike na internetu
Predstavljanje stranice sa najboljim cool slikama na internetu po mom skromnom mišljenju. Pošto sam vlasnik stranice to je moje subjektivno mišljenje ali nadam se da će i drugi ljudi prepoznati kvalitet.

Elementi fotografije
 U današnje vreme  fotografisanje je  u tolikoj meri  jednostavno da  se pretvorilo  u „narodnu umetnost“. Foto amateri fotografišu  iz  velikog broja razloga, a da je izrada fotografija postala retkost svedoči i sama činjenica da i sami gomilu fotografija čuvamo na raznim medijima.

Fotografije pod vodom
Fotografisanje pod vodom. Sta bi ste trebali da znate ako se odlucite da napravite dobar snimak pod vodom. Kakva pred znanja, pored foto opreme, treba da imate pre nego zaronite zbog fotografije.

Canon digitalni fotoaparati PowerShot S2 IS i SD500: izrazite sebe na najbolji način
Canon je dobro poznata svetska marka koja između ostalog proizvodi digitalne fotoaparate. Njihov glavni proizvodni sistem uključuje informacione sisteme, štampače,  sočiva, kamkordere, poluprovodnike, i slične digitalne proizvode.


Strana 1 od 1
[1]  
RSS