članci iz kategorije Zanati


Masinsko malterisanje
 Nekoliko reci o masinkom malterisanju spoljnih i unutrasnjih zidova na objektima. Zavrsni radovi u gradjevinarstvu.

Fluorescentne boje za zidove
Sta su fluorescsentne boje? Kvalitetne fluo boje na zidu cine enterijer jedinstvenim i kao veoma vazan detalj daju prostoru moderan i atraktivan izgled.

Najčešći kvarovi kod električnih instalacija
Kod kratkog spoja na mestu kvara nema lokalizovanog grejanja već po dužini selog el. kola. Do prekida napajanja strujnog kola uglavnom dolazi preko automatskog prekidača odnosno osigurača i na taj način se umanjuje mogućnost do povećanja temperature i pojave vatre.

Ulaganje novca u Vaš dom na najbolji način – kvalitetna stolarija
Kada imate lošu i energetski neefikasnu stolariju potrebno je da je zamenite novom a ukoliko se odlučite za stolariju od PVC materijala budite sigurni da ste napravili pravi izbor.

Kako na najbolji način zaštititi Vaše podove?
Koliko dugo će Vaš pod imati onaj prvobitni kvalitet i sjaj zavisi od više faktora. Pored pravilne ugradnje veoma važan je proces zaštite.

Vrste Laminata I Kako Odabrati Odgovarajući
Sastav laminata, temperatura i pritisak koji se upotrebljava prilikom presovanja  kao i upotrebljene vrste smola sintetičkih određuju nekoliko vrsta laminata.

Najvažniji Elementi Svakog Kupatila
Kupatilo predstavlja najvažniju prostoriju za obavljanje svakodnevne higijene i zbog toga je veoma važno posvetiti svu pažnju u opremanju ovog dela Vašeg doma.

Spušteni plafoni
Kako bi svoj dom ukrasili spuštenim plafonima uslov je da tavanica bude odgovarajuće visine.U tom slučaju možete birati da li ćete svoj prostor u kome boravite ili radite ukrasiti lukovima,ugra

Priprema Glet Mase za Gletovanje Zidova
Na prvom mestu potrebno je da se zidovi pripreme kako bi se gletovali.Kod zidova koji su mnogo zaprljani I masni dobro je premaziti ih razblaženim kalijumovim sapunom I čekati da se osuše.Sledeći korak je da se nanese podloga.


Strana 1 od 1
[1]  
RSS