Ulaganje novca u Vaš dom na najbolji način – kvalitetna stolarija

Napisao/la: markobg

Ukupan broj reči: 2515 | Datum: 13 04 2013 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLKada imate lošu i energetski neefikasnu stolariju potrebno je da je zamenite novom a ukoliko se odlučite za stolariju od PVC materijala budite sigurni da ste napravili pravi izbor. U zadnje vreme PVC stolarija predstavlja najzastupljeniju i provereno najefikasniju stolariju pogodnu za sve objekte.

PVC stolarija štedi energiju:

Ugradnjom PVC stolarije automatski ste uštedeli energiju i izabrali jedno od trajnijih rešenja za Vaš prostor. Osnovne karakteristike su velika izdržljivost i jednostavno i nezahtevno održavanje. Pored toga ovu vrstu stolarije karakterišu i veoma pristupačne cene u odnosu na drugu stolariju. Svaki materijal ima svoje prednosti i mane. Kod drvenih prozora je na primer jako zahtevno njihovo održavanje jer drvenu stolariju je potrebno šmirglati, farbati i sl. Ukoliko se deformiše i iskrivi drvo gubi na svojim svojstvima izolacije. Drvena stolarija je dosta skuolja u odnosu na druge vrste.

Način ugradnje:

Prilikom odabira stolarije Vaša pažnja mora biti usmerena na kvalitet proizvoda koji kupujete. O dodatnom kvalitetu kao i funkcionalnosti najveći uticaj ima pravilna ugradnja. U procesu ugradnje mora se ispratiti svaki korak, potrebno je da se koristi adekvatan alat i propratni materijal kao što su šrafovi, ankeri, zaptivni materijal i sl. U tom slučaju postiže se maksimalna hidro i zvučna termoizolacija.

Sistemi otvaranja:

Sistemi otvaranja mogu biti različiti a najviše se koristi sistem koji podrazumeva okretanje krila oko ose ( vertikalne ili horizontalne ). Kod terasnih vrata mogu se birati različiti harmoklizni sistemi.

Prozori i vrata od PVC – a:

Vrata i prozori od PVC – a mogu Vam trajati dugi niz godina. Poseduju izuzetnu fleksibilnost u uklapanju i postojanost na sve vremenske uslove. Što se tiče vrata ona mogu zadovoljiti sve estetske kriterijume dok Vam prozori mogu pružiti zaštitu od provala i pružiti Vam dovoljnu količinu svetlosti i vazduha u Vašem prostoru. Ono što je takođe važno napomenutu a tiče se kvaliteta PVC stolarije je to da ona ne može da izbledi, zarđa, istruli i po vrlo povoljnim cenama može se nabaviti.O Autoru

PVC stolarija je mozda najbolji izbor za vase prozore. Za sve ostale informacije o stolariji posetite ovaj link.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Masinsko malterisanje

Fluorescentne boje za zidove

Najčešći kvarovi kod električnih instalacija

Ulaganje novca u Vaš dom na najbolji način – kvalitetna stolarija

Kako na najbolji način zaštititi Vaše podove?

Vrste Laminata I Kako Odabrati Odgovarajući

Najvažniji Elementi Svakog Kupatila

Spušteni plafoni

Priprema Glet Mase za Gletovanje Zidova