Audio i video tehnika
Automobili
Kamioni
Motorcikli
Popravke

članci iz kategorije Auto-moto


Farovi – najvažniji auto delovi
Farovi predstavljaju najvažnije delove jednog automobila. S tim u vezi, pre nekoliko godina usvojen je zakon, kojim se propisuje da svetla moraju biti upaljena i tokom dnevne vožnje.

Ko će ostvariti primat na tržištu - Tesla ili Toyota?
Tržište automobila konačno je krenulo novim revolucionarnim stopama. Pored električnih automobila, na svetsko tržište bi se već početkom 2015. godine mogli pojaviti automobili sa pogonom na vodonik.

Osiguranje vozila
Osiguranje od autoodgovornosti Osiguranje оd autoodgovornosti pokriva odgovornost za štete pričinjene trećim licima upotrebom motornog vozila. Ovaj vid osiguranja omogućava oštećenom zahtevanje odštete neposredno od osiguravača, a uzročniku, da ga obaveza materijalno ne ugrožava.

Kad je vrijeme za ljetne gume?
Postavlja se pitanje da li treba kupiti nove gume ili koristiti vase stare, tj. prošlogodišnje. Za početak je najbolje napraviti vizualnu kontrolu u kojoj možemo utvrditi kakvo je opće stanje gume te da li je ta guma podobna za vožnju cestama.

Sportski automobili: najbolje i najskuplje marke
Postoji mnogo sportskih automobila na tržištu, i svi oni koštaju različito. Cena može da bude od 15.000 eura za kompaktni automobil sportske klase, pa sve do oko 1.100.000 eura...


Strana 1 od 1
[1]  
RSS