Kako nadograditi audio sistem u vašem automobilu

Napisao/la: Gost

Ukupan broj reči: 414 | Datum: 23 02 2010 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLNadogradnja audio sistema u kolima je odličan način da pokušate da izvučete maksimum uživanja i zadovoljstva od vašeg starog automobila. Luksuz i udobnost dok vozite su veoma bitne crte vašeg auta, i tu spada svakako i dobro ozvučenje. Ali, sa druge strane nemojte nikada zaboraviti na bezbednost u saobraćaju i nemojte ni po koju cenu da bezbednost stavite na drugom mestu ili na uštrb zadovoljstvu.

Nadogradnja audio sistema ne mora da bude skupa - sve zavisi od toga da li samo želite da dodate audio pojačivač ili surround zvučnike.

Odlična stvar je ta što možete da imate svoj sopstveni pokretni audio sistem vrhunskih performansi. Gde god da idete, možete da ga ponesete sa sobom, uvek spremni da pustite zvuk vrhunskog kvaliteta.

Evo par saveta koji se odnose na kupovinu audio sistema za vaš auto.

Pribeležite veličinu dostupnog prostora u svom automobilu. Možda bi bilo super da možete da kupite veliki audio subwoofer ali ako on ne može da se upasuje u unutrašnjost automobila na pravi način bićete u problemima. Ako dodajete zvučnike, pogledajte najpre lokaciju gde biste želeli da ih smestite.

Odredite svoj budžet. Koliko para želite da potrošite? Od toga će zavisiti performanse audio sistema i marku koju možete da si priuštite. Po mogućnosti odaberite pouzdanu marku, kako za sistem zvučnika tako i za audio pojačavač.

Kupujte od pouzdanog izvora. Ako kupujete onlajn pobrinite se da je web sajt preko koga kupujete siguran. Dobar savet je da pretražite specijalizovane forume i uporedne testove pre no što se odlučite.

Pažljivo raspakujte vaš novi auto audio sistem. Budite sigurni da ste proverili sve delove i da ništa nije oštećeno ili da ne nedostaje. Ako primetite da neki deo nedostaje ili da ne radi kako treba kontaktirajte prodavca i vratite pokvareni deo što je brže moguće.

Pobrinite se da instalacija novog zvučnog sistema bude obavljena na pravilan način. Možda ćete doći u iskušenje da to uradite sami, ali bih vam toplo preporučio da zatražite profesionalnu pomoć. Ako niste osoba koja je dobro potkovana u elektriku automobila, bolje je da se ne petljate sa žicama i kablovima u autu.O Autoru

Skoro uvek je najbolji savet da pronađete radionicu/prodavnicu autio sistema gde ugradnja ulazi u cenu sistema i oni će to najbolje uraditi za vas.

Ako želite da ipak sami probate, postoji par uputstava na netu, kako samostalno ugraditi audio sistem u kola.

Korisna adresa: http://www.ehow.com/how_5829_wire-car-stereo.html

Izvor: http://www.kristali.rs/auto-moto/audio-i-video-tehnika/kako-nadograditi-audio-sistem-u-vasem-automobilu.html

 

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako nadograditi audio sistem u vašem automobilu