Registracija Vozila

Napisao/la: miodrag7

Ukupan broj reči: 340 | Datum: 6 05 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLRegistracija vozila se vrsi upisivanjem propisanih podataka u  evidenciju jedinstvenog registra vozilа,  gde se evidentira u informаcionom sistemu Ministаrstvа unutrаsnjih poslovа.

Registar vozila se sastoji od naziva organa koji  je nadlezan za registraciju vozila broja registra i registracije, datum prvog registrovanja, prvu registarsku oznaku  i potrebne podatke o saobracajoj dozvoli vozaca  podatke o kontrolnom broju sa nalepnice i datuma vaznosti

U Beogradu se shodno njegovoj velicini  nalazi se veliki broj agencija i servisa u vezi sa registracijom vozila  kao i drzavnih institucija gde mozete obaviti vasu registraciju vozila.Iako veci broj servisa profesionalno obavlja svoj posao ipak se treba raspitati o kvalitetu usluge prilikom odlaska na tehnicki pregled i eventualnih popravki..

Velike guzve se obicno desavaju u sezonama registracija vozila, pogotovo pri podizanju dokumenata i same zavrsne faze u nadleznim institucijama, tako da treba obaviti registrovanje vaseg vozila blagovremeno. neke prednosti za registrovanje u servisima na teritoriji Beograda je to sto imaju savremenu opremu i veoma strucno osoblje,  pri cemu je cena veca Najbolje je dobro se raspitati gde vrsiti vas tehnicki pregled jer postoje servsi kod kojih je veoma nizak kvalitet usluge ili je doslo do propusta koji mogu da uticu na vasu bezbednost zato je veoma je vazno napraviti pravi izbor. U nekim servisima dobijate neke pogodnosti prilikom placanja  recimo kao sto su odlozeno placanje i placanje putem vise rata. Vazno je da se kaze da se u kucama koje se bave registrovanjem vozila vozila zadnjih godina radilo na usavrsavanju tehnologije tako da je veoma skraceno vreme potrebno za izdavanje dokumenata u poslednje vreme pri uvozu automobila nadlezni organi obratili su paznju na to da je nekolicina vozila ukradena.

Pri uvozu polovnog vozila iz inostranstva  isto pripazite koji je tip motora da je noviji od standarda euro 3 tj. da je noviji od 2000-te godine postoji i nekoliko modela koji su proizvedeni nakon 1998. godine.O Autoru

Registracija vozila i sve o nacinima da skratite vase utroseno vreme za registrovanje Vaseg auta

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Savet za brzu prodaju automobila

Sve što treba da znate o svom ljubimcu: veliki i mali servis, auto delovi...

Opel kompaktna klasa vozila

Yugo - nekadašnji ljubimac mnogih

Da li kupiti nov ili polovan automobil

Opel - istorija zaštitnog znaka

Otkup vaseg automobila Beograd

Najpopularniji Opel modeli - Astra i Corsa

Ford Mustang

Rent a car Beograd, novi automobili, predstavljanje i statistika

Istorijat kompanije Mazda

Grupa „Hyundai – KIA“ - šesta najveća automobilska grupa na svetu

Saveti za kupovinu automobila

Sustav ovjesa kotača

Kalkulator registracije vozila