članci iz kategorije Finansije


Da li znate važnost knjigovodje?
Značaj knjigovodstvene agencije za poslovanje firme. Na području Beograda, postoji veliki broj knjigovodstvenih agencija, na osnovu kojih parametara da se pronadje najbolje rešenje za firmu.

Elektronska finansijska tržišta i berze
Finansijska tržišta predstavljaju tržišta na kojima se ne vrši razmena dobara, već kao što i sama reč kaže, razmenjuju se finasijska sredstva. To su sredstva koja su namenjena za finansiranje preduzeća, projekata i poduhvata, neka za štednju, ali sve u svemu prvenstveno za rast i razvoj privrede kao celine. Jer da ona ne postoje, ne bi bilo ni ovako velikog prosperiteta ekonomije u zemljama koje su razvile svoje finansijske sisteme.

Knjigovodstvo od kuće - Zaradite novac iz udobnosti svog doma
Možda će vam u prvi mah zvučati neverovatno, ali ovo je jedan od boljih načina za dodatnu zaradu. A sve to možete obavljati iz sopstvenog doma.
Vođenje poslovnih knjiga vam može biti i honorarni, ali i stalan posao. Ukoliko niste do sada razmišljali u tom pravcu, možda je pravi trenutak da sada to uradite.

Kako sam odabrao knjigovodstvo
Kada dođe vrijeme da registrirate svoju tvrtku i počnete s vlastitim biznisom, prije ili kasnije se postavaja pitanje izbora knjigovodstva. Ovo prije ili kasnije bi svakako trebalo biti prije, prije nego i što počnete s registracijom tvrtke jer dobar knjigovođa vam može dati par dobrih savjeta koje možete iskoristiti (npr. Isplata troškova osnivanja tvrtke itd).

Nacionalni bankarski sistemi i međunarodno bankarstvo
Danas ne postoji ni jedna privreda koja je izolovana i sama sebi dovoljna. Saradnja sa drugim zemljama na političkom, ekonomskom, i kulturnom planu se nameće kao nužnost, ali i potreba.


Strana 1 od 1
[1]  
RSS