članci iz kategorije Privatan biznis


Šta je potrebno da se postane sudski tumač
Sudski tumač se postaje kada Ministarstvo pravde dodeli pojedincu ovlašćenje da radi kao sudski tumač. Osoba tada dobija pečat sa posebnom oznakom i brojem.

Rasadnik komerc, prodaja vocnih sadnica
Vise o nasoj firmi na sajtu: www.rasadnik-komerc.com, upoznajte nas vidite sta imamo u ponudi, a mi cemo se potruditi da ispunimo svaku vasu zelju.

Kako otvoriti sopstvenu giros brzu hranu?
U zemlji Srbiji dve stvari nikad neće izaći iz mode i uvek će dobro poslovati, a to su banke i brze hrane ( pekare). Nema ćoška gde neće se istaći reklama za ova dva objekta.

Privatan biznis - Tri koraka do $4,445.60 dnevno!
Tri koraka je sve sto je potrebno da zivite zivotom kakvim stvarno zelite. Sa samo tri jednostavna koraka mozete da podesite i ukljucite softver za besplatni promet ka vasem sajtu! Bas kao kad pocnete da dobivate milion poseta na bilo koji web sajt koji izaberete!

Kako poboljšati izgled frizersko-kozmetičkog salona
Ako vodite frizerski salon, možda imate više klijenata nego što osoblje može da usluži zbog neadekvatnog nameštaja. Ili, ako posao ne ide tempom koji biste želeli, možda treba razmisliti o tome kako  nova oprema u salonu može da Vam pomogne.

Postupak izrade izolacijske fasade
U ovom tekstu možete naći informacije i savete u vezi pravilne izrade toplotno izolacijskih fasada i ujedno pomoć u izboru izvođača radova.

Otvoren Moj Frizer Portal
Otvoren najveci portal za frizere. www.mojfrizer.com. Pronadjite frizerski salon ili akademiju, kao i mnoge proizvode i opreme za frizere. Ucestvujte na forumu i ostvarite mogucnost osvajanja brojnih nagrada


Strana 1 od 1
[1]  
RSS