članci iz kategorije Dezerti


Čokoladna ili voćna torta, pitanje je sad!
Slasni, kremasti čokoladni filovi ili ukus osvežavajućeg voća u vanili? Koji je Vaš izbor? Deca se obično opredeljuju za čokoladne torte, dok oni nešto stariji preferiraju voćne. Izbor i jednih i drugih je vrlo širok. Evo predloga koji će Vam se sigurno svideti.

Činjenice o ambalaži za torte i kolače o kojima možda niste razmišljali
Dostavljanje prehrambenih proizvoda na bezbedan i zanimljiv način ide ruku pod ruku sa sa promovisanjem prehrambenih proizvoda korišćenjem specijalno dizanirane ambalaže, koja pored termičke i bezbednosne funkcije treba da obavlja i marketinšku funkciju privlačenjem pogleda kupaca. Da bi se sve ovo postiglo postoje rizici koje je potrebno elimisati, ali i nekolicina tehničkih zahteva koje je potrebno ispoštovati.

Šeme za crtanje po tortama
Na današnjim rođendanima sve se više viđaju torte sa super dekoracijama i figuricama. U većini slučajeva ljudi misle da ih rade samo profesionalni poslastičari, međutim uz malo truda i vežbe svako ko voli pravit kolače i torte moći će se baciti na takve poduhvate.

Rodjendanske Torte Za Decu I Odrasle
U današnje vreme, rodjendanske torte i torte uopšte, su postale nešto mnogo više od običnog slatkiša i slatkog trenutka na proslavi, postale su poslastica koja se prvo jede očima. Smišljanje dekoracije kojom će se ukrasiti torta, je poseban deo uživanja, to je deo u kome se među svim željama, ljubavima i stremljenjima slavljenika bira onaj motiv za koji mislimo da će ga najviše obradovati na dan njegovog rođendana. Smišljanje dekoracije kojom će se ukrasiti torta, je poseban deo uživanja, to je deo u kome se među svim željama, ljubavima i stremljenjima slavljenika bira onaj motiv za koji mislimo da će ga najviše obradovati na dan njegovog rođendana.


Strana 1 od 1
[1]  
RSS