članci iz kategorije Internet marketing


Šta znači biti Google partner?
AdWords je Googleova platforma za oglašivače, pomoću koje oglašivači mogu platiti da se nađu u vrhu Google pretrage za određene fraze odnosno ključne reči. U svetu pa i kod nas postoje specijalizovane marketiške agencije za oglašavanje putem Googla, a neke od njih su i Google Partneri. Pročitajte više o Google Partnerima u ovom tekstu!

Budžet i statistika Facebook oglasne kampanje
Administrator oglasa može znati sa preciznošću što dobija za uloženi novac, prateći sve podatke oglasa kao što su: cena like-a na stranici, cena klika na oglas, koliko će korisnika potencijalno videti oglas, koliko je korisnika kliknulo na oglas, kolika je prosečna cena klika na oglas ili like-a stranice.

YouTube – najčešće korišćeni pretraživač nakon Google-a
Svima je jasno da je Google dominantan među svim pretraživačima i da je uzeo ubedljivo najveći deo kolača na tom tržištu. Ali ko je drugi? Da li je to uopšte bitno? Šta bi ste vi rekli?

Kako napraviti jednostavnu samopromociju ?
Svako ko se počeo baviti biznisom u jednom trenutku je morao raditi unaprijeđenje poslovanja promocijom proizvoda i usluga koje nudi. Svakodnevno, svim mi radimo samopromociju, svjesno ili nesvjesno. Hodajući ulicom, mi radimo samopromociju.

Dodaj Url Svog Sajta i Povecaj Svoju Posecents Besplatno
Besplatni web direktorijum baziran na wordpressu sa velikim potencijalom. Trenutno imamko oko 400 linkova ali ih je svakim danom sve vise.


Strana 1 od 1
[1]  
RSS