članci iz kategorije Web dizajn


Saznajte ime WordPress plugin-a koji vam se sviđa
Ukoliko posedujete WordPress sajt, ili tek planirate da uđete u svet WordPressa, ovaj tekst vam može biti od velike koristi. Pretpostavimo da ste krstareći internetom naleteli na sajt koji ima neku funkciju koja vam se izuzetno sviđa i želite da je kopirate na svoj WordPress sajt, ali ne znate koji plugin je zaslužan za funkciju koja vam se sviđa. U ovom tekstu ćete saznati kako identifikovati pluginove koje neki sajt koristi. 

Izbor firme za izradu sajta
Izrada vašeg internet sajta može da bude problematičan posao. Izuzetno je važno da izaberete dobru kompaniju za veb dizajn za izradu vašeg sajta. Osim ako ne upravljate veb dizajn biznisom, obično u vašoj kompaniji neće biti niko sa iskustvom u veb dizajnu

Dizajn dobrog portfolio sajta
Nebitno da li ste profesionalni dizajner, fotograf, umjetnik ili zanatlija, dobar portoflio sajt je ono što vas sigruno predstaviti u najboljem svjetlu. Zbog toga vam donosimo neke natuknice koje će vam siurno pomoći da napravite dobar portfolio sajt ili da, ukoliko tražite profesionalnu uslugu, znate šta tačno treba da tražite.

Dizajn web sajta
Kao što je dokazano nedavnim studijama, ljudi ocenjuju WEB sajt vizuelnim utiskom u prvoj sekundi, i ako im se ne svidi oni odu ba drugi sajt, ne gledajuci sadržaj ili pokušavajuci da shvate kako funkcioniše Vaš meni. WEB sajt koji je privlacan za oko i jednostavan za pretragu ima mnogo vece šanse da zadrži posetioca, ali i da ga podseti da ponovo dodje. Zato je dizajn WEB sajta jedna od najvažnijih stavki prilikom izrade.


Strana 1 od 1
[1]  
RSS