Da li Postoji Zarada Na Internetu Bez Ulaganja

Napisao/la: rayoflight

Ukupan broj reči: 523 | Datum: 7 01 2011 | komentari: 1Verzija za štampu

Preuzmi HTMLMnogi se danas pitaju da li je moguca zarada na internetu bez ulaganja. Neki misle da je u pitanju prevara, neki veruju da se preko noci moze zaraditi veliki novac. Kao i obicno, istina je negde izmedju ta dva ekstremna stava.

Na osnovu sopstvenog iskustva, mogu da kazem da zarada na internetu jeste moguca, moguce je zaraditi i bez ulaganja novca, radeci razne honorarne poslove ali ipak morate uloziti malo ili malo vise truda, morate ponesto znati i biti spremni da nesto novo i naucite.

Ovde cu navesti neke od nacina za zaradu na internetu, pocev od manje zahtevnih i manje placenih do onih koji su bolje placeni.

Jedan od novijih i popularnih nacina za zaradu na internetu je preko sajtova na kojima cete moci obavljati online poslove. Ti poslovi su npr. registrovanja na druge sajtove, "lajkovanje" na Fejsbuku, komentarisanje You Tube spotova, download fajlova itd. Za ovo vam ne treba nikakvo specijalno znanje sem da koristite internet.

Zaraditi na internetu mozete i prodavajuci fotografije ili ilustracije tj. baveci se grafickim dizajnom. Za ove poslove je potrebno da se bavite fotografijom ili da koristite neki od grafickih programa.

Jedan od ozbiljnijih i unosnijih nacina za zaradu na internetu je i affiliate marketing tj. promocija proizvoda putem vaseg sajta i zarada od reklama. Za takav nacin zarade na internetu potrebno je da imate svoj sajt koji mozete hostovati i besplatno, zatim, potrebno je istrazivanje trzista i jos par nekih trikova koje biste vremenom naucili.

Svakako najbolji nacin za zaradu na internetu je ukoliko ste IT strucnjak ili se bavite web dizajnom, tada ste u velikoj prednosti i moci cete da zaradite i dosta iznad proseka.

Ono sto je najbitnije kad smo kod zarade na internetu bez ulaganja, da za sve sto radite morate se prvo informisati na koji nacin ponudjeni sistem tj. posao funkcionise a ako vam nesto izgleda sumnjivo i ne vidite logiku kako bi taj odredjeni posao mogao da funkcionise a pri tome vam za njega jos i obecavaju veliki novac - pazite se jer je mozda u pitanju prevara.

Zakljucak je da su informisanost, ucenje, opreznost i realna procena svega osnovni za uspesno ostvarivanje zarade na internetu, bilo koji nacin da odaberete.

 O Autoru

U mom blogu mozete citati o nacinima za  zaradu na internetu bez ulaganja

Izvor: http://www.kristali.rs/internet-i-online-biznis/zarada-na-internetu-bez-ulaganja.html

Ocena: 3.0

Komentari

25 10 2012 at 13:02, by Guest
Moja iskustva sa freelancerom su odlicna. Nikada se nije desilo da ne budem isplacen, mada je bilo tesko probiti se u pocetku. Treba mnogo bid-ovati i to sa niskim cenama i slati dobre sample-ove, da bi dobili prvi posao. Posle je sve lakse. Kada dobijes nekoliko dobrih ocena, mnogo lakse dolazis do posla. Freelancer je svakako moja preporuka. Evo linka sa opisanim celim postupkom registracije na freelancer:

http://posao-posao.blogspot.com/p/posao-od-kuce-freelancer.htmlJoš članaka iz ove Kategorije

Da li Google kupuje Twitter?

Internet kupovina

Kompanija Strong Future International-SFI

Android aplikacije - nezaobilazan faktor modernog biznisa

Freelance - earning money on the internet

Stiforp posao na internetu

Da li Postoji Zarada Na Internetu Bez Ulaganja

RSS - šta je i zašto Vam treba?

Programi za lako razmenjivanje datoteka i direktorijuma

10 puškica za Google

Internet poslovni modeli - održivost modela zasnovanog na reklami i propagandi

Pregled najvažnijih događaja vezanih za razvoj Interneta

10 Tviter Saveta za Početnike

Zaradite internet poslovanjem-rad od kuce

Internet sveznalice