Windows 10 dostupan od 29. jula

Napisao/la: polovni-laptopovi

Ukupan broj reči: 662 | Datum: 21 06 2015 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTML   polovni laptopovi sa windows 10 Nov operativni sistem Windows 10 Microsoft ce izbaciti na tržište 29. jula. Korisnici su još od oktobra 2015. godine imali mogućnost da koriste preview verzije ovog programa,. Naime, kompanija Microsoft je osnovala projekat Insider koji je izmedju ostalog imao za cilj testiranje ovog programa, tako da su svi zainteresovani mogli da uzmu učešća u njemu, kako bi doprineli usavršavanju I poboljšavanju konacne verzije programa, a ujedno sebi obezbedili besplatan operativni sistem. Svi oni koji su učestvovali u ovom prijektu će nakon 29. jula i lansiranja novog Windows 10 programa moći da dobiju besplatnu nadogradnju na Windows 10 i tako uštede minimum 110 dolara, koliko će nova verzija koštati one korisnike koji prelaze sa nekog drugog operativnog sistema, poput Viste ili Windowsa XP. Naravno, ukoliko ne budu želeleli da prelaze na nov sistem, svi korisnici koji su učestvovali u testiranju i programu Insider moći će da ostanu u programu Windows Insider. Rukovodilac Insider programa u Microsoftu, Gejb Aul, izjavio je da će nadogradnja na finalni build Windowsa 10 biti besplatna čak i za korisnike koji su uradili čistu instalaciju za Windows 10 Insider Preview builda sa preuzetog ISO diska. Oni će dobiti besplatnu nadogradnju na finalni build Windowsa 10, onda kada operativni sistem bude izbačen na tržište idostupan svima.

                 Ako do sada niste učestvovali u ovom projektu, a želite svoju besplatnu verziju Windowsa 10, još uvek nije kasno. Kako je plasiranje programa na tržište predviđeno za 29. jul ostalo je još malo vremena da se uključite u Insider program tako što ćete preuzeti i instalirati najnoviji Windows 10 Preview Build (10130), a kada program bude lansiran dobicete i besplatnu nadogradnju.

                  Ako imate stariji ili polovan laptop i želite da ga osvežite, a da pritom ne ulažete nikakav novac, ovo je idealna prilika da to i učinite. Iako je noviji, ovaj operativni sistem radiće brže i biće bolje optimizovan za rad na  starijem laptopu od prethodnog Windowsa 8, tako da ga slobodno možemo preporučiti i vlasnicima starijih  modela laptopova (toshiba satellite, dell latitude, lenovo think pad, HP probook i tome slično). Zbog toga treba da požurite, pošto je do lansiranja novog operativnog sistema ostalo svega nešto više od nedelju dana.  
                  O Autoru

polovni laptopovi prodaja po izuzetno povoljnim cenama ,veliki izbor malo koriscenih laptopova najpoznatijih svetskih Brendova poput : Hp , Toshiba, Apple ,Dell , Acer , Sony ,Lenovo . Svi laptopovi su pregledani od strane strucno oucenih servisera i dobili su odlicnu ocenu za kvalitet ali i za kozmeticki izgled sto dovoljno govori o stanju u kom se nalaze a cena je neuporedivo niza od cene novih takvih u prodaji i zato pozurite da pronadjete nesto po vasoj meri jer su zalihe ogranicene .

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Windows 10 dostupan od 29. jula

Kako Pretvoriti Youtube Video u Mp3

Ciscenje laptopa od prasine

Internet i Njegove Mane