članci iz kategorije Mobilni telefoni


“Pametni“ telefoni saveznici zdravlja
Često se, najpre među starijom populacijom, mogu čuti zaključci da je moderno doba donelo civilizaciji bolesti, zbog ubrzanog napretka tehnologije. Mnogi krive televiziju, internet i “pametne“  telefone za razvoja gojaznosti, zračenja i sl. Pročitajte više!

Je li ovo dan kada izlazi iPhone 7?
Mnogi fanovi pametnih uređaja iz Apple radionice svakodnevno se pitaju kada će izaći novi model iPhone mobitela, iPhone 7, kao i njegovi potencijalni "sestrinski" modeli 7 Plus i 7S Plus. Donosimo vam neka nagađanja o datumu izlaska, kao i o mogućim novitetima koji nas očekuju...

Snažan telefon sa moćnim funkcijama - Sony Experia Z
Bitka za što bolji pametni telefon iz dana u dan uzima sve više maha na svetskom tržištu. Brojni proizvođači se gotovo utrkuju ko će lansirati što bolji model.
Sony Experia Z je novitet japanske kompanije i već pri samom pojavljivanju na tržištu je lansiran u sam vrh liste najboljih pametnih telefona današnjice.

Kako Izabrati Novi Android Telefon?
Danas Android je mnogo moćiniji i popularniji nego što su stručnjaci prognozirali i vodeći je mobilni OS u našoj zemlji. Cilj ovog članka je da Vas dodatno upozna sa platformom i da Vas edukuje kako da odaberete svoj novi Android uređaj.

BlackBerry:Povratak giganta ili još jedan pucanj u prazno?
Da li je nekadšnji RIM (Research In Motion) sada samo BlackBerry izvukao pouke iz svog pada, da li su lekcije naučene?

Online prodavnica opreme za mobilne tlefone
Arlto-Online prodavnica dodatne opreme za mobilne telefone. Arlto za SVE.

Kvalitetan servis mobilnih telefona
Retki su danas oni koji u svojoj kući ili stanu nemaju barem jedan televizijski prijemnik i barem jedan računar. Ali mobilni telefon po pravilu imaju svi ukućani, svaki član porodice, a česti je slučaj da neko ima dva ili tri telefona za privatne i poslovne potrebe. Mobilni telefoni su tehnička roba, danas sve više slična kompjuterima, tako da su i kvarovi česti isto koliko i kod drugih tehničkih uređaja.

Kako odabrati telefon
Kako bi odabrali telefon po svojoj meri, prvo morate staviti na papir šta želite od njega. Da li vam je bitno samo da pozivate brojeve i šaljete poruke ili možda da šaljete mejlove i surfujete po netu?

Android operativni sistem
Prošlo je više od dve godine od prve verzije Android operativnog sistema koji se pojavio na tržištu sa svojim odličnim i naprednim funkcijama. Činjenica da je operativni sistem Android dizajniran izuzetno dobro najbolje je potvrđena od strane samih korisnika, jer su Android pametni mobilni telefoni u potpunosti počeli da dominiraju na tržištu.

Mobilni telefoni sa dva operativna sistema
Ne tako davno termin operativni sistem vezivao se isključivo za računare, bilo desktop ili laptop vrste. Oni veštiji u korišćenju kompjutera uspevali su da nameste dva ili više operativna sistema na jednom računaru, gde se prilikom podizanja sistema može izabrati koji sistem će biti učitan i spreman za korišćenje.


Strana 1 od 2
[1]   [2]  
RSS