Je li ovo dan kada izlazi iPhone 7?

Napisao/la: mrcina

Ukupan broj reči: 415 | Datum: 10 02 2016 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLMnogi fanovi pametnih uređaja iz Apple radionice svakodnevno se pitaju kada će izaći novi model iPhone mobitela, iPhone 7, kao i njegovi potencijalni "sestrinski" modeli 7 Plus i 7S Plus. Donosimo vam neka nagađanja o datumu izlaska, kao i o mogućim novitetima koji nas očekuju...

Iako američka kompanija još uvijek nije objavila kada će izaći novi iPhone 7, mnogi portali o tehnologiji naveliko su se raspisali kako će to biti ove godine, a pojedini donose konkretne informacije i o mogućim datumima izlaska. Specijalizirani portal iPhone Geeks tako nudi konkretan datum, a to je 06. rujna 2016. godine, pozivajući se na razne izvore drugih stranica.

Neki drugi mediji, a posebno tu mislimo na domaći portale, dali su "optimističniju" prognozu, najavljujući objavu sedme serije u trećem ili četvrtom mjesecu ove godine, pa sada oni koji im vjeruju već križaju dane na kalendaru. Nitko ne zna točno, možda je bolje biti pesimističan, pa se ugodno iznenaditi, nego da bude obrnuta situacija.

Dok se jedni zabavljaju s datumima izlaska, drugi mediji se bave novostima koje bi trebao donijeti novi iPhone. Tako bi prema nekim izvorima sedmica trebala biti osjetno veća, ali i tanja, a što bi moglo uzrokovati ukidanje klasičnog utora (od 3,5 milimetara) za slušalice. To znači da će uz sedmicu ići posebno dizajnirane EarPods slušalice.

Takve najave zgrozile su mnoge fanove, koji su ubrzo napravili online peticiju koju je potpisalo nekoliko stotina tisuća fanova, što bi moglo prisiliti Apple da ipak ne radi takvu veliku promjenu. 

Isto tako neki najavljuju kako će iPhone 7 u svom paketu sadržavati i bežični punjač, odnosno, da će to biti prvi iPhone smartphone na bežično punjenje, a koji bi uz sve to trebao biti vodootporan (također prvi iPhone iz serije koji bi bio vodootporan)...

Koliko u svim tim nagađanjima ima istine teško je reći, ali od svih tih silnih nagađanja, sigurno je kako će se barem neke najave obistiniti. Što bi vi voljeli vidjeti na novom iPhoneu od prethodno najavljenih promjena? Imate li vi neku svoju želju ili ideju kako učiniti pametni telefon još pametnijim i korisnijim? Napišite nam u komentarima, originalnost i maštovitost je poželjna.O Autoru

Stefan Nedeljković - prati tehnologiju i redovito obavještava javnost o novostima za mnoge "tech related" portale i blogove na Balkanu.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

“Pametni“ telefoni saveznici zdravlja

Je li ovo dan kada izlazi iPhone 7?

Snažan telefon sa moćnim funkcijama - Sony Experia Z

Kako Izabrati Novi Android Telefon?

BlackBerry:Povratak giganta ili još jedan pucanj u prazno?

Online prodavnica opreme za mobilne tlefone

Kvalitetan servis mobilnih telefona

Kako odabrati telefon

Android operativni sistem

Mobilni telefoni sa dva operativna sistema

Razgovarajte JEFTINIJE sa inostranstvom !!!