Kako odabrati telefon

Napisao/la: Telefonguru

Ukupan broj reči: 609 | Datum: 28 08 2011 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLKako bi odabrali telefon po svojoj meri, prvo morate staviti na papir šta želite od njega. Da li vam je bitno samo da pozivate brojeve i šaljete poruke ili možda da šaljete mejlove i surfujete po netu? Da li želite da slušate muziku na vašem mobilnom I gledate filmove? Dopada vam se ideja da rezervišete mesto u omiljenom restoranu samo uz pomoć jednog klika? Sve ovo mogu današnji moderni mobilni telefoni. Na žalost mnogima od nas su želje i mogućnosti u raskoraku pa uglavnom biramo telefone koji nisu mnogo skupi i koji nam se po pravilu ne sviđaju jer nemamo za dovoljno novca za onaj kojim smo oduševljeni. Danas na tržištu ima pregršt telefona zanimljivog dizajna, oblika i veličina. Gotovo da nema osobe koja nema mobilni , čak ga možete videti i u rukama penzionera što nije bio slučaj kada su se pojavili. Mnogi su na početku pogrešno mislili da su ovi telefoni namenjeni mlađoj populaciji. Danas je mobilni telefon jedno od osnovnih sredstava komunikacije i jednostavno ga morate imati.

 

Ako je jedino što želite od mobilnog telefona isto što i od fiksnog , da se javljate i pozivate a da pri tom prođete što jeftinije, imamo rešenje za vas, možete odabrati bilo koji telefon iz bogate ponude mobilnih operatera. Izaberite proverene telefone marke NOKIA na primer modele 1110, 1110i, 1112 ili 2310. Neki od njih imaju ekrane u boji a neki ne ali vama to nije ni važno jer ćete samo pomoću njIh razgovarati. Jeste da ne izgledaju nešto preterano moderno pa ako vam to baš predstavlja problem, držite ga u torbi i vadite samo po potrebi.

Ukoliko ste od onih koji se uvek rasplaču kada prođu pored radnje sa mobilnim telefonima jer nemate novca da sebi priuštite ’’posldnju reč tehnike’’ ne očajavajte, uvek možete odabrati lep i moderan telefon srednje klase. A dobro je što većina takvih telefona ima sve isto kao i skuplji, možda dve ili tri performanse manje. Mi predlažemo SONY ERICSSON MIX W, SAMSUNG S 5780, MOTOROLA WILDER EX1. Posećujte češće prodavnice mobilnih telefona u vašem gradu jer često su telefoni na akciji i mogu se dobiti po znatno nižoj ceni.

Ako je za vas mobilni telefon još jedan od statusnih simbola onda je vama najlakše. Možete kupiti koji god hoćete i koliko god hoćete. Nokia C7-00 ORO Bel je telefon koji će zadovoljiti i najprobirljivije među vama pa šta čekate? Ako ste ipak za neki ’’mirniji dizajn’’ onda kupite Samsung Galaxy SII.

Radite tri posla istovremeno i nije vam dovoljan samo jedan telefon? I za vas postoji rešenje u zavisnosti sa koliko novca raspolažete. Ako tražite jeftinije telefone za poslovne kontakte a malo skuplji za privatne svrhe, onda lepo iskombinujte. Kupite dvajeftina na primer Samsung P910 i jedan malo skuplji, takođe Samsung ali S5230.

Nadamo se da smo vam bar malo pomogli i dali smernice kakve mobilne telefone bi trebalo da birate u zavisnosti od vaših želja i potreba. Koji god da odaberete imaće sve ono što vam je potrebno a to je ono što je najbitnije.

 O Autoru

Pisac brojnih tekstova na temu mobilnih telefona i vijesti iz te industrije.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

“Pametni“ telefoni saveznici zdravlja

Je li ovo dan kada izlazi iPhone 7?

Snažan telefon sa moćnim funkcijama - Sony Experia Z

Kako Izabrati Novi Android Telefon?

BlackBerry:Povratak giganta ili još jedan pucanj u prazno?

Online prodavnica opreme za mobilne tlefone

Kvalitetan servis mobilnih telefona

Kako odabrati telefon

Android operativni sistem

Mobilni telefoni sa dva operativna sistema

Razgovarajte JEFTINIJE sa inostranstvom !!!