Online prodavnica opreme za mobilne tlefone

Napisao/la: Arlto

Ukupan broj reči: 654 | Datum: 7 02 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLwww.arlto.com Mobilni telefon je pre desetak I vise godina bio stvar prestiza. Da ne kazemo razmetanja I pokazivanja moci onih koji su ih tada posedovali. A kakva im je cena na pocetku bila, nije ni cudo da su ga posedovali samo retki , takozvani “ kontraverzni biznismeni” I slicni. Koji uglavnom I nisu znali da ga koriste. Mada je takvih podosta I danas. Bitno je da je telefon skup I u trendu I da stoji na stolu u kaficu, odmah pred kljuceva nekog “besnog” automobile. Od dugmica na tlefonu koristi se samo zeleno kad ga zovu I crveno da prekine vezu, ili ako ga neko uznemirava da moze da odbije poziv. Ne daj boze da se boja sa dugmica izlize, takav se odmah menja za par stotina eura skuplji model.

Kada stigne neka poruka, nastaje veliki problem. Ali se to vrlo lukavo resave. Zamoli kolegu, asistenta, sekretaricu ili nekog saradnika koji sedi sa njim, da mu procita poruku, posto je pone pogresne naocare, ili je zaboravio sociva.

Ne daj boze da stigne neki mail. Odmah se placa racun I ceo intelektualni tim odlazi na neku skrivenu lokaciju. Da utvrde sta ih je snaslo I da li je to potencijalna opasnost. Telefon prvo testira najnize rangirani u ekipi, vozac, ili telohrnitelj. Kada se utvrdi da to nece eksplodirati, naprava se prosledjuje na visi nivo I predaje se asistentu, ili sekretarici. Koji ga jos malo dodatno rasteluju. Tada na scenu stupa ponosni vlasnik doticnog predmeta sa zelenim I crveni dugmetom. Ima tu jos dosta dugmica, ali ko zna cemu to sluzi. Izgleda su to oni glupani sto prave telefone samo nagurali tu dugmad, verovatno samo radi dizajna. To se ne pipa, jer se uvek nesto pokvari. Cim vlasnik utvrdi da su ga napali hakeri preko mobilnog I da bi mozda mogli da mu pokupe dragocene “poslovne” podatke, par brojeva koji su mu ostali na sim kartici izvadjenoj iz prethodno “ hakovanog” telefona donosi odluku, pravac servis. Cela svita krece put najblizeg servisa, na preinstalaciju software-a I da se obavezno stavi neka zastita, neki najbolji antivirusni program, cena nije bitna, sta kosta da kosta. Pa zna se valjda ko je gazda. Cim se telefon preinstalira, menja vlasnika. Doticni “biznismen Beogradjanin”vikendom ide kuci da se pohvali rodjacima I prijateljima o svojim poslovima u “rodnom” Beogradu. Tada telefon svecano poklanja nekom rodjaku, ili komsiji “da crkne od zavisti”. Posto je prethodno izvadio sve podatke iz telefona: dragocenu sim karticu, novi vlasnik koristi telefon uglavnom da osvetli nesto, umesto bateriske lape. Ali samo do momenta dok se ne isprazni baterija. Ali nema brige “rodja Iz Beograda” ce sledeci vikend da donese novu bateriju, a mozda I punjac, ako prodavac bude dovoljno pristojan da mu objasni.

Na svu srecu, takvih je danas sve manje. To I nisu moje stranke. Pa kako bi neko video koja je vrednost telefona, ako je u futroli. U obzir dolazi samo providna futola, koja ide oko vrata, umesto kajle. Ali su izvrsni kupci baterija, sve dok ne provale da to moze da se dopuni.

Malo sale na racun “dinosaurusa” iz razdoblja “ volim devedeste”

Posto u danasnje vreme ne mozemo da zamislimo zivot bez mobilnih telefona, sam tim je povecana I potreba za dodatnom opremom. Arlto- Online prodavnica opreme za mobilne telefone, ima sve od opreme za skoro sve modele telefona. Mada prezentacija nije u potpunosti zavrsena vecinu proizvoda mozete pogledati I naruciti na www.arlto.com  svaki dan dodajemo po nekoliko novih proizvoda. Uglavnom imamo SVE I mozete nas kontaktirati I pitati. Ako nemamo, potudicemo se da nabavimo. Oprema za sve modele telefona.

 

 O Autoru

Sasa Gojic

www.arlto.com  

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

“Pametni“ telefoni saveznici zdravlja

Je li ovo dan kada izlazi iPhone 7?

Snažan telefon sa moćnim funkcijama - Sony Experia Z

Kako Izabrati Novi Android Telefon?

BlackBerry:Povratak giganta ili još jedan pucanj u prazno?

Online prodavnica opreme za mobilne tlefone

Kvalitetan servis mobilnih telefona

Kako odabrati telefon

Android operativni sistem

Mobilni telefoni sa dva operativna sistema

Razgovarajte JEFTINIJE sa inostranstvom !!!