članci iz kategorije TV


Tipovi Samsung LCD televizora
Neki od vodećih proizvođača koji proizvode LCD televizore danas su LG, Sony i Samsung. Među njima, tamo gde se stil i elegancija računaju, posebno mesto zauzima Samsung kao jedan od vodećih proizvođača elektronske opreme. Zbog veoma uspešnog poslovanja  u relativno kratnom vremenu Samsung je danas prihvaćen kao lider na globalnom tržištu koji proizvodi više od 60 različitih elektronskih tipova proizvoda veoma visokog kvaliteta.

LED Televizori
LED Televizori su podklasa LCD televizora jer je implementirana tehnologija većim delom slična. LED Tv uređaji koriste sićušne diode koje emituju svetlost (Light Emitting Diodes, odatle očigledno potiče naziv) umesto da kao konvencionalni televizori koriste hladne katodne fluorescentne lampe da bi osvetlili piksele.

LCD televizori karakteristike i osobine
Ravni televizori su veoma popularni u veličinama dijagonale ispod 100 cm zbog raširenosti, dostupnosti i širokom izboru. Veći ekrani od toga, su još uvek skupi ali im je cena nedavno značajno pala u domenu manjih ekrana.

Plazma televizori karakteristike i osobine
Plazma ili LCD televizori? Televizori sa ravnim ekranom danas sve više efikasno zamenjuju televizore sa katodnom cevi. Možete ih staviti na zid, ili čak mogu visiti na plafonu vaše sobe ako to želite. Tri glavna igrača danas na polju najnovije TV tehnologije su plasma, LCD i LED televizori. Koje su njihove karakteristike?


Strana 1 od 1
[1]  
RSS