Tipovi Samsung LCD televizora

Napisao/la: TVfreak

Ukupan broj reči: 390 | Datum: 10 03 2010 | komentari: 1Verzija za štampu

Preuzmi HTMLNeki od vodećih proizvođača koji proizvode LCD televizore danas su LG, Sony i Samsung. Među njima, tamo gde se stil i elegancija računaju, posebno mesto zauzima Samsung kao jedan od vodećih proizvođača elektronske opreme.

Zbog veoma uspešnog poslovanja  u relativno kratnom vremenu Samsung je danas prihvaćen kao lider na globalnom tržištu koji proizvodi više od 60 različitih elektronskih tipova proizvoda veoma visokog kvaliteta.

Među njima, ključ za uspešno poslovanje Samsunga su LCD Tv uređaji vrhunskog kvaliteta. U poređenju sa drugim markama na tržištu, Samsung LCD televizori su dostupni po relativno pristupačnoj ceni.

Da bi ponudili sliku visokih performansi gledaocu, ovi televizori dolaze sa preinstaliranom naprednom tehnologijom. Nikada se ne pravi kompromis na uštrb kvalitetu kod proizvodnje televizora marke Samsung.

Pošto postoji čitava gama proizvoda korisnik može da odabere željenu veličinu ekrana, imajući u vidu još uvek postojeća ograničenja LCD tehnologije po pitanju dimenzija ekrana. Svi televizori tipa Samsung su poznati kao veoma izdržljivi uređaji. Poznato je da kada jednom prođu inicijalni test, LCD monitori i televizori mogu da traju prilično dugo a to važi naravno i za ovu poznatu svetsku marku.

Pošto su LCD televizori prilično tanki možete ih smestiti praktično na bilo kom mestu u kući. Oni su obično opremljeni VGA ulazima, USB podrškom, audio i video ulazima i izlazima, HDMI, video redukcijom šuma, digitalnom mašinom za poboljšavanje slike itd.

Neki od poznatijih tipova Samsung LCD televizora su 1080p modeli iz serije 7 sa dinamičkim kontrastom do 150 000 : 1, serije 6 sa dinamičkim kontrastom do 100 000 :1, serije 5 sa kontrastom do 70 000 :1, i serije 4 sa kontrastom do 50 000 (720p).

Dok su plazma televizori u opštem slučaju izrađeni tako da ugao gledanja ne predstavlja problem, LCD televizori imaju ograničen ugao gledanja. Imajte to u vidu kada se opredeljujete za vrstu televizora, ali ovo ograničenje važi za sve marke, ne samo za Samsung LCD televizore. Samsung je u velikom broju slučajeva upravo onaj tip LCD TV uređaja koji  će najbolje da odgovara u smislu odnosa između cene i kvalietea.O Autoru

Korisne adrese:

http://www.samsung.com/us/consumer/tv-video/televisions/lcd-tv/

http://lcdtelevizori.blogspot.com/

Izvor: http://www.kristali.rs/komunikacije/tv/tipovi-samsung-lcd-televizora.html

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

11 09 2011 at 4:57, by Guest
A ja imam problem! Moj Samsung LCD tv zagreva čitav deo oko antenskog priključka i naravno sam antenski priključak. Bio je na servisu, pošto je još u garanciji, star je godinu dana, promenili su mu, kažu neku ploču ili šta već i kao popravili ga! Međutim on zagreva, čini mi se sada i brže čitav taj deo oko antenskog priključka. Ima li pomoći???Još članaka iz ove Kategorije

Tipovi Samsung LCD televizora

LED Televizori

LCD televizori karakteristike i osobine

Plazma televizori karakteristike i osobine