Veterinarska ambulanta Novi Beograd

Napisao/la: Banja

Ukupan broj reči: 2403 | Datum: 30 07 2015 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLDanas, kada su kućni ljubimci gotovo ravnopravni članovi porodice moramo posvetiti posebnu pažnju njihovom zdravlju. Kao i kod ljudi tako i kod životinja bitna je stručnost osoba koje se bave ovim poslom. Veterinari su lekari za pse, a veterinarske ordinacije moraju biti moderno opremljene kako bi se brzo dijagnostikovao problem kod Vaše životinje. Veterinarska ordinacija brine se o zdravlju Vaših ljubimaca, i kao takva mora imati prijatan ambijent, i stručno osoblje. Naši ljubimci su nam dragoceni i svaka stresna situacija odražava se i na njihovo zdravlje, pa zbog toga profesionalni veterinari prate zdravstveno stanje Vaših ljubimaca, nude prevenciju, dijagnostikuju i leče razna oboljenja.
Veterinarska ambulanta Novi Beograd opremljena je savremenim aparatima kako bi što bolje brinula o vašim ljubimcima. Dip. veterinari iz naše ordinacije naćiće uvek najbolje rešenje za terapiju Vašeg ljubimca, kako bi Vas kao vlasnika oslobodili nepotrebnih troškova. Mi savetujemo da po preuzimanju Vašeg ljubimca u prvim danima obavite pregled u veterinarskoj ambulanti, jer ćete tu dobiti pouzdane informacije kako na najbolji način da negujete svog ljubimca. Veterinarska ambulanta Novi Beograd obavlja tretmane protiv parazita i vakcinacije Vaših ljubimaca. Takođe, jako je važno da se obavi kompletan prvi pregled kako bi došli do eventualnog ranog otkrivanja urođenih oboljenja. Kada govorimo o preventivi pre svega savetujemo vakcinaciju protiv besnila, kao i sredstva protiv unutrašnjih i spoljnih parazita. Veterinari naše ambulante prepisaće i odgovarajuću terapiju Vašem ljubimcu bilo da su u pritanju bolesti respiratornog trakta, digestivnog trakta, kardiovaskularne bolesti ili urogenitalne. Mi znamo koliko Vam je važno da imate poverenja u veterinare koji leče Vaše ljubimce, pa se možemo pohvaliti timom stručnjaka koji imaju dovoljno iskustva i strpljenja u radu sa životinjama. U veterinarskoj ambulanti Novi Beograd moćićete i da sterilišete ili kastrirate Vašeg ljubimca kako bi izbegli neželjene trudnoće. Osim toga, možete nam se obratiti i ukoliko je Vaš ljubimac povređen, ima otvorene rane koje treba sanirati, ili mu je potrebna operacija. Takođe, u veterinarskoj ambulanti Novi Beograd brinemo i o zubima Vaših ljubimaca, korigujemo kandže i nokte, i savetujemo Vas o pravilnoj ishrani ljubimaca. Za sve nedoumice možete nas kontaktirati ili posetiti, a profesionalno osoblje naše ambulante potrudiće se da Vam da sve potrebne informacije o preventivi, terapiji ili lečenju ljubimaca.
Pružanjem kvalitetne usluge, naši stalni klijenti nam iznova ukazuju svoje poverenje, a na njihovu preporuku stičemo i nove klijente. Veterinarska ambulanta Novi Beograd postaraće se da Vaši ljubimci budu besprekorno zdravi i pružiće im neophodnu negu na obostrano zadovoljstvo.O Autoru

Zaposlen u marketing službi vetreinarske ambulante Lunja Novi Beograd.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Veterinarska ambulanta Novi Beograd

Saveti za odabir veterinara za Vašeg ljubimca