članci iz kategorije Moda


Kako su se oblačile Beograđanke!
Beograđanke su oduvek imale stila. Svoj način odevanja usvojile su kako od turista koji su odsedali u Beogradu, tako i od svojih vladarki koje su putovale po svetu i donosile svetske trendove u Beograd...

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi
Iako su male šanse da vam se baš nikada više ne dogodi "nemam šta da obučem" momenat, u ovom tekstu ćemo vam dati savete kako da ih u buduće bude što manje.

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil
Svi mi želimo da naš stil bude primećen od onih koji imaju smisla za modu. Nije važno koliko je Vaš izgled moderan, ali naočare za sunce definitivno treba da budu njegov sastavni deo. Jedna od najpoznatijih modnih kuća, koja je revoluciju započela davne 1978. godine, je Versace.

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima
Kada Vam trebaju dioptrijske naočare, pronalaženje para, koji Vam se sviđa i odgovara Vašem imidžu, može da bude veoma teško. U prošlosti je to možda značilo da morate da nosite neugledni okvir I stakla, ali dizajneri su postali svesni da postoje različiti ljudi, koji traže priliku da kupe komplikovan i laskav okvir, koji će krasiti njihova stakla, koja su dobili na recept.

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara
UpotpuniteVaš stil Oakley naočarama za sunce, koje se odlikuju originalnum dizajnom, kvalitetom, detaljima i modernim izgledom. Oakley naočare, poznate po svojim visokim performansama, nikada neće razočarati.

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?
Dizajner je termin koji je nastao 80-ih godina XX veka i definiše bilo šta na tržištu što je stvoreno sa prepoznatljivim konceptom i rezultat je rada dizajnera sa potpisom. Dizajnerska odeća su originalni umetnički komadi i prestiž je posedovati ih.

Polarizovane naočare – O čemu se radi?
Kada vidite sunčane naočare koje se reklamiraju kao polarizovane, verovatno niste sigurni šta to znači. Verovatno mislite da su obične naočare za sunce jednako dobrd, pa zašto onda da plaćate više za naočare sa polarizovanim staklima.

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto
Svaki ljubitelj filma će se složiti sa činjenicom da je par sunčanih naočara sve što Vam treba da biste danas izgledali “opako”. Najpoznatiji glumci Holivuda su pažnju na svoj izgled skrenuli tek nakon što su nosili neke od najboljih naočara za sunce u svojim filmovima.

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil
Prada je poznata modna kuća u Italiji, koja je sa radom počela još davne 1913. godine, kada su počeli da se bave kožom. Kompaniju je pokrenuo Mario Prada i od 1913. godine je sinonim za stil i ukus. Mariova praunuka, Miuccia, odlučila je da 1992. godine kompaniji  da podsticaj, tako što je pokrenula sopstvenu modnu linuju pod imenom Miu Miu.

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?
Sada možete da dobijete moderne Giorgio Armani sunčane naočare. Naočare štite Vaše oči od negativnih UV zračenja.


Strana 1 od 2
[1]   [2]  
RSS