članci iz kategorije Moda


Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare
Naći ćete bezbroj razloga zašto da kupite Prada sunčane naočare. Pre svega, Prada sunčane naočare pružaju vam adekvatnu UV zaštitu. Kada ste u potrazi za dizajnerskim naočarima, Prada treb

Dolce Gabbana sunčane naočare
Ime brenda Dolce Gabbana često se može naći kao skraćeno "D&G". Dolce Gabbana je Italijanska modna kuća sa visokim standardom luksuza. Dizajneri Stefano Gabbana i Domenico Dolce, obojica Italijani, započeli su ovu kompaniju.

Privlačna raskoš posteljina
Kao neophodan dodatak spavaćoj sobi, posteljina je najodgovorniji čuvar vašeg sna. U današnjim vremenima, kada je vreme novac, a i jednog i drugog je jako malo, jedino što je ostalo vredno sačuvati je zdravlje.

Zenske Ray-Ban Naocare
Ray Ban-u je bilo potrebno skoro nekoliko godina proizvodnje vrhunskih naocara pre nego sto su uzeli u razmatranje proizvodnju zenskih specificnih modela. Danas je, medjutim, Ray Ban brend koji je obozavan od strane zena isto koliko i od strane muskaraca, a da budemo iskreni, mozda cak i vise.

Oakley ženske sunčane naočare
Oakley je dobro poznat brend po svojim dizajnerkim sunčanim naočarima kao i naočarima za skijanje. Osnivač Oakley kompanije iz USA prvo je izmislio specifičnu vrstu materijala za drške motocikala i prodavao ih na određenim događajima.

Anti-Refleksni Sloj Kod Naocara

Anti-refleksni sloj (AR sloj, sloj protiv bleska) poboljsava vas vid i daje lepsi izgled vasim naocarima.  Obe prednosti su zbog sposobnosti AR sloja da ukloni refleksiju svetlosti sa prednje i zadnje povrsine stakala naocara.

Zašto Su Naočare Cool
Mnogi ljudi će tokom života biti u prilici da nose naočare. Nema razloga da brinete o tome da li ćete izgledati kao štreberi.

Popularni brendovi patika na našem tržištu
Većina momaka, pa čak i neke dame ne mogu da zamisle da izađu na ulicu bez da njihov izgled upotpuni lep par patika. Postoje mnoge jedinstvene marke patika između kojih je potrebno izabrati pravi par.

Maštovito Iskoristite Oštećene Tkanine – Uradi Sam

Najjednostavniji „uradi sam“ projekti su dekorativni jastuci i torbice. Ove komade možete vrlo jednostavno napraviti od komada tkanine koje imate u kući.


Strana 2 od 2
[1]   [2]  
RSS