Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Napisao/la: nevena

Ukupan broj reči: 2277 | Datum: 21 07 2014 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLKada Vam trebaju dioptrijske naočare, pronalaženje para, koji Vam se sviđa i odgovara Vašem imidžu, može da bude veoma teško. U prošlosti je to možda značilo da morate da nosite neugledni okvir I stakla, ali dizajneri su postali svesni da postoje različiti ljudi, koji traže priliku da kupe komplikovan i laskav okvir, koji će krasiti njihova stakla, koja su dobili na recept. Najbolja prednost je što ćete biti moderni i divni, a uz to ćete i bolje videti. Jedan od trenutno najpopularnijih brendova, koji su na raspolaganju, su Bvlgari naočare. To je italijanski brend, koji trenutno dostiže svetsku slavu u oblasti dizajnerskih naočara.

Uostalom, brend Bvlgari osnovan je 1884, od strane grčkog juvelira Sotirious-a Voulgaris-a (njegovo prezime, prevedeno u latinicu predstavlja ime Brenda) u Rimu, Italija. Nakit, kao deo brenda, prepoznatljiv je po karakterističnom i originalnom dizajnu, koji često reprodukuju falsifikatori. Komadi iz 70-ih isticali su se masivnošću i hrabrošću, sa čeličnim delovima, koji su spolja crni. Bvlgari naočare izdvajaju se karakterističnim izgledom, što ih čini prepoznatljivim ljudima, koji su upoznati sa modom.

Brend, takođe, svake godine izbacuje limitirana izdanja Bvlgari stilskih naočara, što znači da postaju kolekcionarski komadi. Jedne godine, na primer, imaju takozvani 'fireworks' stil, sa intarzijama u vidu malih dijamanata. Ovo ilustruje ne samo koliko kreativne I uzbudljive Bvlgari naočare mogu da budu, već i koliko skupe mogu da budu. Njihov intrigantan vojnički stil, na primeru BV2075B pokazuje koliko izuzetan može da bude i njihov najelementarniji dizajn.

Tu su i razni stilovi okvira, koje mogu da koriste ljudi, koji traže stil koji odgovara njihovom obliku lica. Ženski okvir BV 3012 pokazuje zaobljen stil u svom najboljem izdanju, dok je BV 3014 više formalan i jednostavan, što bi mogao biti više muški stil, sa čistim, vitkim i jednostavnim linijama. Ovi okviri sadrže godine predanaog dizajna, a šare na ženskim ramovima su pretežno ručne izrade, kako bi se osiguralo da su Bvlgari naočare sofisticirane, poželjne, a ipak dalje pokazuju visok stepen izrade i u svojim najskrivenijim uglovima.O Autoru

Ukoliko želite da saznate više o Bvlgari naočarima posetite: Bvlgari naočare

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako su se oblačile Beograđanke!

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?

Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare

Dolce Gabbana sunčane naočare

Privlačna raskoš posteljina

Zenske Ray-Ban Naocare

Oakley ženske sunčane naočare