Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Napisao/la: nevena

Ukupan broj reči: 4599 | Datum: 23 05 2014 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLDizajner je termin koji je nastao 80-ih godina XX veka i definiše bilo šta na tržištu što je stvoreno sa prepoznatljivim konceptom i rezultat je rada dizajnera sa potpisom. Dizajnerska odeća su originalni umetnički komadi i prestiž je posedovati ih. Ovaj termin se u međuvremenu koristi u vezi sa modom i modnim dodacima. Koristi se za odeću, torbe, naočare, kozmetiku itd. Većinu dizajnerske garderobe nose samo ljudi koji pripadaju bogatoj eliti društva. Ovi dizajnerski komadi se ne uklapaju u budžet običnih građana.

Naočare za sunce su jedan takav modni detalj, koji fascinira ljude iz svih sfera života. One nisu samo zaštitne naočare, već čine značajan modni dodatak, koji upotpunjuje glamur nečije ličnosti. Na tržištu je dostupan velik broj različitih sočiva i okvira. Dizajneri su razvili brojne modele naočara za sunce, koje odgovaraju različitim prilikama i naglašavaju crte lice. Dizajnerskim naočarima za sunce razmeću se brojni modeli, poznate ličnosti i biznismeni, sve pripadnici visokog društva. Oni su pod stalnom medijskom pažnjom i treba uvek da budu elegantni i šik. Uvek im se postavljaju pitanja o stvarima koje nose i dizajnerima ili brendu, kojima te stvari pripadaju. Mediji ih beskrupulozno kritikuju, ukoliko su im odeća i modni dodaci modna katastrofa.

Većina mladih prati šta slavne ličnosti rade, ali pošto sebi ne mogu da priušte da kupe brendove koje nose njihove modne ikone, odlučuju se za jeftinije verzije istog. Kada kažemo jeftinije verzije, mislimo na robu koja je inspirisana originalnim dizajnerskim komadima i koji su istovetna kopija originala. Dizajnerske naočare za sunce, kao što su Armani naočare, Ray-Ban naočare, Burberry naočare, Carerra naočare, Prada naočare, Chanel naočare, Dolce and Gabbana naočare, Christian Dior naočare, Ralph Lauren naočare, Juicy Couture naočare, Gucci naočare, Marc Jacobs naočare, Versace naočare, Yves Saint Laurent naočare sun eke od visoko ocenjenih dizajnerskih dodataka. One koštaju mnogo, ali zato možete biti sigurni u kvalitet, trajnost i UV zaštitu sočiva. Veliki je kompliment posedovati ih, jednostavno se možete njima šepuriti i steći reputaciju da ste moderni i elegantni. To će Vaše prijatelje učiniti ljubomornim, a dizajnerskim naočarima ćete se isticati u gomili.

S druge strane, posedovanjem ovih dizajnerskih naočara ostaćete bez znatnih finansijskih sredstava, za koje ste mogli kupiti nekoliko pari vernih replika umesto samo jednog para. Takođe, kupovina dizajnerskih naočara može da bude bacanje para kada dođe vreme da taj par više nije u modi. Ne možete ih jednostavno baciti, jer ste platili čitavo bogatstvo kako biste ih imali.

Ako imate dovoljno sredstava, nije na odmet priuštiti sebi s vremena na vreme dizajnerske naočare za sunce, jer to ne može svako da čini i time ćete se izdvojiti. Međutim, bili biste suviše ludi da svoja ograničena finansijska sredstva trošite na dizajnerske naočare za sunce, te je pametnije uložiti novac u verne replike, posebno onih koje se prodaju po veleprodajnim cenama.

Kada govorimo o replikama, ne mislimo na jeftine naočare, koje se prodaju po bagatelnim cenama, ali čiji je kvalitet i trajnost diskutabilan. To može samo da Vam “pokvari” oči. Replike su inspirisane originalima, ali ne nose njihov logo. Međutim, kvalitet je obezbeđen i ne postoji opasnost da se boja gubi ili se naočare raspadnu. Izbor je na Vama.O Autoru

Nevena, Marekting Manager. Ukoliko vas zanimaju Burberry naočare posetite: Burberry naočare

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako su se oblačile Beograđanke!

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?

Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare

Dolce Gabbana sunčane naočare

Privlačna raskoš posteljina

Zenske Ray-Ban Naocare

Oakley ženske sunčane naočare