Dolce Gabbana sunčane naočare

Napisao/la: nevena

Ukupan broj reči: 2342 | Datum: 29 05 2013 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLIme brenda Dolce Gabbana često se može naći kao skraćeno "D&G". Dolce Gabbana je Italijanska modna kuća sa visokim standardom luksuza. Dizajneri Stefano Gabbana i Domenico Dolce, obojica Italijani, započeli su ovu kompaniju. Kompanija ima sedište u Italijanskom gradu Milanu, i danas posluje pod strogim vođstvom svojih kreatora.

Dolce je počeo svoju dizajnersku karijeru radeći u modnoj industriji koju je njegov otac posedovao. Prateći njegovo originalno radno iskustvo, Dolce je otišao na studije za modnog dizajnera. 1980-te nastavio je da radi kao asistent dizajner u okviru radionice koje se nalazila u Milanu. U pomenutoj radionici sreli su se Dolce i Gabbana. 1982. ova dva dizajnera otvaraju sopstveni modni studio.

Dolce Gabbana je jedno od najvećih dizajnerskih imena u svetu, što je jedan od razloga što su njihovi proizvodi, uključujući sunčane naočare, toliko popularni. Sunčane naočare ovog brenda su prepoznatljive kao modni detalj broj 1. Veoma je važno da izaberete sunčane naočare koje ne samo da će zaštititi vaše oči, već će napraviti i vidljivu razliku u vašem izgledu. Ovo može biti jedan od razloga zašto su naočara ovog brenda toliko popularne.

Najbolji stil naočara zavisi od osobe do osobe, jer zavisi od oblika lica. Ono što izgleda dobro na jednoj osobi ne mora dobro izgledati i na drugoj. Za ljude sa okruglim licem najbolji izbor su naočare pravougaonog oblika. Ljudima sa duguljastim licem dobro pristaju okrugli i kvadratni oblici naočara. Postoji ogroman izbor različitih oblika i dizajna, podjednako dostupnih za muškarce i žene.

Dolce Gabbana naocare su dobro poznate i poštovane jer su veoma moderne, a Dolce i Gabbana imaju tendenciju da koriste niz različitih modernih boja i dezena.

Postoje dve glavne linije proizvoda ovog brenda. Prva je Dolce Gabbana linija, zaokupljena luksuznim stvarima, više dugoročnog trenda. Druga linija je D&G, prvenstveno namenjena mlađoj populaciji. Svi proizvodi nose oznaku ovog brenda i svi su proizvedeni u Italiji. Mogu se naći u skupim robnim kućama širom sveta.O Autoru

Nevena, Marketing Menadzer. Za detaljnije informacije o Dolce&Gabbana brendu posetite: Dolce&Gabbana naocare

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako su se oblačile Beograđanke!

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?

Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare

Dolce Gabbana sunčane naočare

Privlačna raskoš posteljina

Zenske Ray-Ban Naocare

Oakley ženske sunčane naočare