Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Napisao/la: nevena

Ukupan broj reči: 2504 | Datum: 23 12 2013 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLPrada je poznata modna kuća u Italiji, koja je sa radom počela još davne 1913. godine, kada su počeli da se bave kožom. Kompaniju je pokrenuo Mario Prada i od 1913. godine je sinonim za stil i ukus. Mariova praunuka, Miuccia, odlučila je da 1992. godine kompaniji  da podsticaj, tako što je pokrenula sopstvenu modnu linuju pod imenom Miu Miu. Miuccia je svoju liniju namenila mlađoj populaciji i jedna od najboljih stvari je to što je jeftinija od matične kompanije, Prada.

Kao i ostatak Prada linije, Miu Miu proizvodi izrađeni su od visoko kvalitetnih materijala i veoma su popularni kod mlađe populacije. To uključuje i liniju dizajnerskih Miu Miu naočara za sunce. One sve nude 100 postotnu UV zaštitu, a u nastojanju da promovišu ekološku svest – kao i Prada – koriste organsku plastiku za izradu sočiva. Naravno, ovo je jedan od razloga zašto je linija Miu Miu naočara za sunce skupa, ali ukoliko ste ekološki svesni, onda cena nije problem.

Ramovi su veoma moderni, futuristični. Oni naočare ne čine samo potrebom, već i modnim asesoarom. Ovi ramovi nisu namenjeni samo onima koji imaju probleme sa vidom, već ih danas nose i oni koji nemaju nikakvih problema sa vidom, a koji žele da upotpune svoj stil. Ovi ramovi su doneli novi trend u nošenju naočara. Danas se više ne koristi izraz “štreber” za one koji nose naočare, već izrazi kao što su “inteligentan” i “sofisticiran”!!

Iako mnoge poznate žene nose Miu Miu naočare za sunce, postoje i linije koje odgovaraju i muškarcima, a ima i onih koje su unisex. Tu je i linija sportskih naočara, savršenih za aktivan životni stil, a okviri su u rasponu od metalnih do plastičnih. Svi dizajneri naočara za sunce nose na rukavima logo Miu Miu i oni definitivno postavljaju trendove u modi. Od crnih sočiva, do fensi ženskih okvira sa raznobojnim dizajnom u uglovima, Miu Miu naočare za sunce namenjene su onima koji brinu o svom izgledu.

Prave Miu Miu naocare za sunce uvek dolaze sa potvrdom, kojom se potvrđuje njihova autentičnost, tako ukoliko nema te potvrde, onda nisu original. Kao što je već ranije pomenuto, one su jeftiniji elementi Prada linije, i jedan par Miu naočara za sunce košta između $70 i $300. Ali, ako ste u potrazi za nečim što se razlikuje od uobičajenih dizajnerskih brendova, onda su Miu Miu naočare za sunce prava stvar.O Autoru

Nevena, Marketing Menadzer. Za detaljnije informacije o Miu Miu brendu posetite: Miu Miu naocare

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako su se oblačile Beograđanke!

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?

Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare

Dolce Gabbana sunčane naočare

Privlačna raskoš posteljina

Zenske Ray-Ban Naocare

Oakley ženske sunčane naočare