Oakley ženske sunčane naočare

Napisao/la: nevena

Ukupan broj reči: 2367 | Datum: 19 12 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLOakley je dobro poznat brend po svojim dizajnerkim sunčanim naočarima kao i naočarima za skijanje. Osnivač Oakley kompanije iz USA prvo je izmislio specifičnu vrstu materijala za drške motocikala i prodavao ih na određenim događajima. Nakon dobijanja veoma pozitivnog odgovora na prvi proizvod, počeo je sa proizvodnjom sunčanih naočara. Sada, Oakley naočare razvijaju novi trend u svetu dizajnerskih naočara. Oni su posebni u polju dizajnerskih naočara i prave proizvode koji odgovaraju  trenutnoj modi.

Oakley zenske sunčane naočare nije moguce porediti sa bilo kojim drugim sunčanim naočarima. Ove dizajnerske zenske naočare (kao i muške) su posebno dobro prilagođene sportistima. Oni kombinuju različite elemente i funkcije kao što su funkcionalnost, bezbednost, stil i vremenske uslove kako bi stvorili najbolje oblike. Oakley ženske sunčane naočare su dostupne u veoma laganim modelima i otporne su na mnoge uticaje, kao npr. leteće kamenje i sl. Spadaju u skuplje sunčane naočare, ali svakako vrede novca. Naravno, stakla se mogu zameniti drugim bojama, jer su ove naočare podesive.

Sva njihova stakla su plutonit, specijalni polikarbonat koji pruža posebnu udobnost, luksuz i savršenu jasnoću vida. Sve Oakley sunčane naočare imaju 100% UVA i UVB zaštitu, pa čak i one koje nisu zatamnjene. Povrh svega, okvir ima posebnu zaštitu od brzinskih uticaja kao što su hici iz pistolja za igru.

Tehnologija koja se u Oakley-u koristi za polarizaciju naocara nadjacava sve medjunarodne standarde, jer omogucava da naocare blokiraju gotovo svaki spektar polarizovanih svetlosnih zraka. Osim toga, sama tehnika lepljenja ovih polarizovanih filmova je veoma napredna.

Ove naočare su specijalno dizajnirane za visoku sigurnost, udobnost, trajnost ali i za modni efekat. One čine savršenu dodatnu opermu jer su dizajnirane tako da ne dodiruju nista drugo do nos i uši, tako da nećete imati osećaj kao kada nosite naočare sa drškama. Sve je uzeto u obizr prilikom dizajniranja Okley sunčanih noačara za žene.

Ali budeite svesni replika koje se prodaju svuda, jer zbog ugleda koje imaju Oakley naočare, ljudi pokušavaju da prave njihove imitacije tj. replike koje se ne mogu porediti sa visokim standardom koje poseduju Oakley naočare i ovo treba ozbiljno da razmotrite prilikom kupovine sledećeg para sunčanih naočara.O Autoru

Nevena, Marketing Menadzer. Za detaljnije infomracije o Oakley brendu posetite: Oakley Naočare.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako su se oblačile Beograđanke!

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?

Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare

Dolce Gabbana sunčane naočare

Privlačna raskoš posteljina

Zenske Ray-Ban Naocare

Oakley ženske sunčane naočare