Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Napisao/la: nevena

Ukupan broj reči: 2525 | Datum: 14 04 2014 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLKada vidite sunčane naočare koje se reklamiraju kao polarizovane, verovatno niste sigurni šta to znači. Verovatno mislite da su obične naočare za sunce jednako dobrd, pa zašto onda da plaćate više za naočare sa polarizovanim staklima. Činjenica je da su polarizovane naočare za sunce bolje za Vaše oči i da Vam pomažu da imate jasniji pogled po sunčanom vremenu.

Ako provodite dosta vremena napolju na direktnom suncu, onda zaista možete imati koristi od polarizovanih naočara za sunce. Oni koji se bave sportom, kao što su golf, surfovanje, biciklizam, pa i sportovima na snegu, oslanjanju se na polarizovane naočare za sunce, koje ih štite od štetnih UV zraka. Stalno možete da čujete da treba da zaštitite kožu od sunca, ali se još uvek malo govori o nošenju naočara za sunce sa polarizovanim staklima, kako biste zaštitili Vaše oči.

Polarizovane naočare za sunce koriste posebnu tehnologiju koja pomaže da se neutrališe odsjaj, koji nastaje kada se sunčevi zraci reflektuju ili odbijaju od ravnih površina. Iako ovo uključuje naučne definicije, suština je da, kada nosite polarizovane naočare za sunce, više nećete morati žmirkati kada gledate u direktnu sunčevu svetlost. Polarizovana stakla neutrališu horizontalne zrake uz pomoć veritkalnih polarizatora, što nam obezbeđuje jasniji pogled.

Iako većina dizajnera naočara kreira proizvode namenjene određenim grupama ljudi, kao što su na primer ribolovci ili bejzbol igrači, svako može da nosi polarizovane naočare za sunce i ima koristi od njih. Vrhunska zaštita od UV zraka uz istovremeno jasan pogled osnovni je cilj svakog dizajnera sunčanih naočara, koje imaju polarizovana stakla.

Proverite dizajn svih važnijih linija sunčanih naočara. Videćete da skoro sve imaju polarizovane sunčane naočare. Polarizovane naočare za sunce na tržište dolaze sa staklima različitih boja i modernog dizajna. Najpoznatije sunčane naočare sa polarizovanim staklima su: Oakley naočare za sunce, Hobie naočare za sunce, Arnette naočare za sunce, Costs del Mar naočare za sunce.

Kada planirate dan na plaži, ne zaboravite da, zajedno sa mlekom za sunčanje i peškirom, spakujete i polarizovane naočare za sunce. Morate da štitite i Vaše oči, a nošenje polarizovanih naočara za sunce je najbolji način da to činite.

Polarizovane naočare za sunce su velika stvar, ali veliki broj ljudi ne zna zašto

 O Autoru

Nevena, Marekting Manager. Ukoliko vas zanimaju Arnette naocare posetite: Arnette naocare

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako su se oblačile Beograđanke!

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?

Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare

Dolce Gabbana sunčane naočare

Privlačna raskoš posteljina

Zenske Ray-Ban Naocare

Oakley ženske sunčane naočare