Popularni brendovi patika na našem tržištu

Napisao/la: Natasha

Ukupan broj reči: 2351 | Datum: 23 03 2011 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTML 

Većina momaka, pa čak i neke dame ne mogu da zamisle da izađu na ulicu bez da njihov izgled upotpuni lep par patika. Postoje mnoge jedinstvene marke patika između kojih je potrebno izabrati pravi par.

Nike Patike

NIKE je popularni svetski brend odeće, sa fokusom na patike. Posmatrano sa stanovišta izgleda i stila, kao i udobnosti i širine asortimana sportskih modela, Nika patike spadaju u sam svetski vrh.

Nike je lako prepoznatljiv po svom dobro poznatom zašitnom znaku, ali i sloganu "Just Do It".

Trenutno popularni modeli NIKE patika su Nike Air Maks patike, Nike Air Force One, Nike Air Jordans, NIKE AIR Ieezis i Nike Air Zoom Lebrons.

Kod nas, Nike patike su izrazito popularne. Tokom ’90-ih popularnost je stekao model Air Max. I taman kada smo svi pomislili da su te patike deo naše davne prošlosti, Air Max se vratio. Modeli su restilizovani i ponovo popularni. Zanimljivo je napomenuti da mnogi kritičari smatraju da je u pitaju samo varka i „jeftin“ marketinški trik iz Najka jer su u osnovi u pitanju identični modeli sa neznatno promenjenim kombinacijama boja.

Converse patike

Prve Converse patike su proizvedene davne 1908. Zanimljivo, najpopularniji model iz ove fabrike je proizveden 1923. U pitanju je Converse Chuck Tailor All-Stars. U pitanju je veoma popularna marka na našem tržištu koja se oduvek vezala uz buntovnike. Ove modele nećete viđati po Beogradskim splavovima, ali hoćete u KSTu i drugim sličnim mestima.

Reebok patike

Od 1981, Reebok je lider na Američkom tržištu. Sa fokusom na jedinstven stil, Reebok je ostao u samom vrhu.

Popularni Reebok modeli su Rebok Classic, Reebok IceCream Boardflip i najnoviji Reebok EasiTones. Reebok EasiTones su namenjene ženama. Ono po čemu se Reebok posebno ističe na našem tržištu jesu zanimljive reklamne kampanje koje često privlače više pažnje od samih patika. Prednosti su im oduvek bile vezane uz jednostavan dizajn i udobnost.

Adidas Patike

Brend Adidas je evoluiro u mnogo više od marke patika. Danas Adidas prodaje sportske sandale, zimske čizme, trenerke, sportske torbe, kao i sunačane naočare za devojke i momke. Ne tako popularan brend patika na našem tržištu. Dobrim delom zbog cene, ali i zbog toga što pored Najka se nije lako probiti.

 O Autoru

Autor je zaljubljenik u modu, blogove i naravno patike.

Ocena: 5.0

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako su se oblačile Beograđanke!

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?

Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare

Dolce Gabbana sunčane naočare

Privlačna raskoš posteljina

Zenske Ray-Ban Naocare

Oakley ženske sunčane naočare