Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Napisao/la: nevena

Ukupan broj reči: 2563 | Datum: 23 01 2014 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLSvaki ljubitelj filma će se složiti sa činjenicom da je par sunčanih naočara sve što Vam treba da biste danas izgledali “opako”. Najpoznatiji glumci Holivuda su pažnju na svoj izgled skrenuli tek nakon što su nosili neke od najboljih naočara za sunce u svojim filmovima. Ovde je lista top 5 retro naočara za sunce iz poznatih filmova.

5. Ray Ban Large Aviator naočare za sunce - Top Gun

Top Gun je bio jedan od najuspešnijih filmova Tom Cruise-a. Poručnik Pete “Maverick” Mitchell je postao popularan kod žena i muškaraca noseći Ray Ban 3025. Procenjuje se da je prodaja ovog konkretnog modela Ray Ban naočara porasla za 40% nakon prikazivanja ovog filma. Slične naočare, koje su nosili drugi likovi u filmovima, takođe su impresionirale brojne fanove. Iako se još uvek ne zna koju boju naočara ljudi najviše nose, ali se veruje da su najpopularniji zlatni ram i sočiva zelene ili sive boje.

4. Ray Ban Wayfarer- Risky Business

Tom Cruise je stvarno popularisao nošenje naočara za sunce. Iskreno, ne postoji bolja osoba ukoliko želite da promovišete određeni model sunčanih naočara. On je značajno uticao na preporod Ray Ban-a u ranim 80-im 20. veka, kada je nosio Wayfarer naočare za sunce u filmu Risky Business. Novije verzije modela Wayfarer imaju logo Ray Bana u gornjem uglu sočiva, ali stariji modeli, koje je nosio Tom Cuise su imali hromirani dijamant na vrhu i u uglu naočara.

3. Ray Ban Predator Series - Men in Black


Jedna od najslavnijih zvezda u filmskoj industriji danas je Will Smith. Jedan od njegovih najvećih filmova Men in Black impresionirao je mnoge ljude, ne samo zbog neobičnog humora, već i zbog stila oblačenja.
Prodaja Ray Ban 2027 i 2030 Predator naočara za sunce naglo je porasla nakon što su ih Will Smith i Tommy Lee Jones nosili u filmu Men in Black. Ogromna popularnost filma omogućila je Ray Ban-u da proda još više naočara za sunce nakon promovisanja i puštanja nastavka ovog filma. Ove naočare se pominju i u naslovnoj numeri gde Will Smith peva “crna odela sa crnim Ray Ban naočarima”.

2. Tom Ford 108- Quantum of Solace

Ne možem a da ne pomenemo James Bond-a kada govorimo o naočarama za sunce. Ovo dvoje idu zajedno ruku pod ruku, tako da je to postalo neka vrsta tradicije da Bond nosi Ray Ban danas. Ali ovaj trend je prešao na drugi nivo kada je Daniel Craig nosio Tom Ford 108 u najnovijem James Bond filmu Quantum of Solace. Postoje dve verzije ovih naočara za sunce, braon i plave. Ali u slučaju da želite da nosite one koje su se koristile u filmu, uzmite plave. Naočare za sunce su stekle veliku popularnost i to uglavnom zbog njihovih promena. Od filma Golden Eye, Bond je uvek nosio Persol naocare za sunce i promena je samim tim izazvao veliku pažnju.

1.
Gargoyle ANSI Classics- Terminator

Arnold Schwarzenegger je bez sumnje ikona jednog stila. Njegov film Terminator je bio blokbaster, koji je “izludeo” mnoge i ova uloga je definisala Arnoldove glumačke veštine. The Terminator je nosio Gargoyle ANSI Classic, koje se danas smatraju delom vanvremenske kolekcije naočara za sunce. Gargoyle naočare za sunce su danas najpoželjnije, jer su jeftine i prilično lako dostupne u većini Ray Ban salona.

Naočare za sunce nisu samo trendi i kul, već mogu da Vam pomognu da kreirate sopstveni stil. Nabavite jedne od ovih sunčanih naočara i budite super kul ovog leta!

 O Autoru

Nevena, Manager. Ukoliko vas zanimaju informacije o Persol brendu posetite: Persol naocare

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kako su se oblačile Beograđanke!

Modni trikovi koji vam mogu biti od koristi

Versace naočare za sunce – Upotpunite sopstveni stil

Budite zgodni sa Bvlgari naočarima

Oakley naočare za sunce – Odličan dodatak Vašoj kolekciji naočara

Dizajnerske naočare za sunce – mudar izbor ili ne?

Polarizovane naočare – O čemu se radi?

Super luksuzne naočare za sunce za ovo leto

Nosite Miu Miu naočare za sunce i formirajte snažan modni stil

Koliko su moderne Armani naočare za sunce?

Razlozi zašto da kupite Prada sunčane naočare

Dolce Gabbana sunčane naočare

Privlačna raskoš posteljina

Zenske Ray-Ban Naocare

Oakley ženske sunčane naočare