članci iz kategorije Nameštaj


Sve o namestaju na jednom mestu
Ovaj sajt je zamišljen da objedini celokupnu ponudu nameštaja u Srbiji kao i da upoznaje sa novitetima i savremenim rešenjima enterijera, eksterijera, idejama, arhitektonskim rešenjima i zanimljivostima iz celog sveta.

Dallas Nameštaj - Tutin Srbija
Firma „Dallas Nameštaj“ osnovana je 1990 godine, kao porodična fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja u Tutinu. Veoma brzo nakon osnivanja, firma je postigla veliki uspeh i kao takva upošljavala je sve veći broj zaposlenih. Sa rastom obima posla došlo je i do ekonomskog, tehnološkog i investicionog razvoja preduzeća pa je 1994 godine otvorena nova moderna fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja sa najsavremenijom opremom i tehnologijom.

Kreveti na sprat kao dobar način za uštedu prostora
Mnoge porodice se suočavaju sa nedostatkom prostora u svojim stanovima ili kućama. Ovaj problem naročito dolazi do izražaja kada porodica postane mnogobrojnija.

Dnevna I Spavaća Soba I Njihov Značaj
U odabiru boja treba pažnju podrediti svakoj prostoriji posebno kao i krajnjem utisku koji želite da se u njima postigne. S obzirom na činjenicu koliko određena boja može uticati na raspoloženje važno je pažljivo pristupiti samom odabiru kako se ne bi stvorio kontra efekat.

Roletne Kao Odlična Zaštita Za Vas I Vaše prozore
Kada govorimo o roletnama reč je o proizvodu čijim postavljanjem dolazi do potpunog stvaranja zamračenja, izolacije svetlosti i zaštite od znatiželjnih pogleda prolaznika.

Koliko Su Važne Pločice U Kuhinji
Kao i kod svih drugih prostorija tako se i u kuhinji pločice mogu postaviti na dva načina, na lepak ili na materijal. S obzirom da se postupak lepljenja na materijal loše pokazao, sve češće se pločice postavljaju na lepak.

Udoban Krevet Za Zdrav Život
Regeneracija duha i tela zahteva proces spavanja koje je potrebno svakome od nas i nikako ga ne možemo svrstati u gubitak vremena.

Odgovarajući Plakari Za Vaš Dom
Ukoliko se odlučite da kupite gotov plakar on u većini slučajeva ne može zadovoljiti sve Vaše potrebe kako po dimenzijama i uklapanju u Vaš prostor tako ni po unutrašnjem rasporedu od čega zavisi na koji način ćete složiti i smestiti sve stvari.

Kuhinja – carstvo svake domaćice
Ono što predstavlja veliku prednost lakiranog medijapana je pregršt mogućnosti u odabiru boja i nijansi. Važna karakteristika ovog materijala je to što je veoma otporan na vlagu i vodu.

Venecijaneri Kao Ukras Svakog Enterijera
Venecijaneri - u svakom enterijeru predstavljaju ukras, čuvaju Vas od sunčevih zraka i posmatranja radoznalih prolaznika. Mogu kontrolisati pravce i količine svetlosti koja dopire u prostoriju i jedan od najboljih rešenja su za sve vrste otvora u kući ili stanu.


Strana 1 od 2
[1]   [2]  
RSS