članci iz kategorije Nameštaj


Kako Prepoznati Kvalitetnu Kuhinju
Kupovina kuhinje je za svaku ženu nešto posebno. To je samo njen komad prostora, njen svijet gdje je neprikosnoveni "gazda". Lijepa kuhinja je nešto čime će se rado pohvaliti svakoj prijateljici i zato kada krene kupnja nove kuhinje - to mora biti nešto posebno

Rolo zavese – savremena i jednostavana zaštita za prozore
Ako razmišljate o tome šta ćete staviti na vaše prozore, pre nego donesete izbor proverite i rolo zavese. Možda će se upravo one pokazati kao bolji izbor nego klasične zavese ili trakaste zavese.

Deset razloga zašto izabrati rolo zavese
Rolo zavese su jednostavan i atraktivan način za pokrivanje prozora. Sastoje se od dugog cilindra krutog materijala ili vinil ploče. Evo nekoliko najvažnijih prednosti rolo zavesa zbog kojih su one popularno rešenje za prozore.

Saveti za kupovinu posteljine za vaše dete
Kada dođe vreme da se kupi nova posteljina, bilo zbog prinove u porodici ili ako iz nekog drugog razloga  razmišljate o kupovini nove posteljine za vaše dete, postoji nekoliko važnih stvari koje morate uzeti u razmatranje. Neke od tih stvari koje biste trebali uzeti u obzir su godine deteta, sklonost ka mokrenju u toku sna ako je reč o detetu koje je još malo, estetski detalji kao i njegove omiljene igračke.

Trakaste zavese za Vaš dom ili poslovni prostor
Ako se useljavate u nov stan i trebaju vam zavese za prozore, razmislite o kupovini trakastih zavesa. Nekada namenjene skoro isključivo za poslovne prostorije, danas se sve više koriste i u kućnim uslovima.

Kako odabrati nameštaj za kućnu kancelariju
Danas su telekomunikacije sve popularnije a samim tim rad kod kuće postaje sve važniji. Danas sve više ljudi radi kod kuće i može na taj način da obezbedi pristojnu zaradu.


Strana 2 od 2
[1]   [2]  
RSS