Dallas Nameštaj - Tutin Srbija

Napisao/la: Banja

Ukupan broj reči: 2424 | Datum: 30 07 2015 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLdallas

Osnivanje Dallas Nameštaj kompanije započeto je u Tutinu kao porodična firma za proizvodnju tapaciranog nameštaja, 1990 godine. Firma je vrlo brzo pokazala da zaslužuje poverenje kupaca pa se posao vremenom širio i uvećavao se broj zaposlenih u kompaniji. Godine 1994-te, zbog intenzivnog ekonomskog, thnološkog i investicionog rasta i razvoja, firma otvara novu savremenu i moderno opremljenu fabriku za tapaciranje nameštaja. Proizvodni program firme „Dallas nameštaj“ sastoji se od tapaciranog nameštaja i treseta. Uspešnim i dugogodišnjim poslovanjem „Dallas Nameštaj“ kompanija izgradila je prepoznatljiv brend poznat po kvalitetu kako na teritoriji Republike Srbije tako i na tržistu zemalja regiona.
U svojoj oranizacionoj celini „Dallas Nameštaj“ čine : fabrike garnitura u koži, skladišta, brojni maloprodajni objekti, saloni nameštaja i robne kuće. Pored toga, kompanija raspolaze i vozilima namenski opremljenim za prevoz nameštaja po narudžbini kupaca, kao i kompletnu servisnu službu. Pored fabrika, naša firma poseduje i sopstvene sušare u kojima se prati kontrola kvaliteta drveta.
Kompanija je uspostavila sistem menadžmenta kvalitetom i usaglašena je i sertifikovana prema zahtevima SRPS ISO 9001:2001 i IQNET. Postizanjem tih standarda kompanija je stekla uslov za izvoz proizvoda. Učestvovanjem na brojnim sajmovima što domaćim ali i međunarodnim naša kompanija može se pohvaliti velikim brojem nagrada. Dugogodišnja tradicija u izradi tapaciranog nameštaja i iskustvo kao i kvalitet doprineli su da „Dallas Nameštaj“ ima brojna priznanja iz oblasti proizvodnje nameštaja.
Vremenom kako je rastao obim poslovanja i naši zahtevi za zaposlenima su rasli. Tako da, danas, u našoj kompaniji imamo stručan i kvalifikovan tim radnika kako u proizvodnji tako i u prodajnom sektoru. „Dallas Nameštaj“ je komapnija koja zna vrednost svojih zaposlenih i tome doprinosi činjenica da kompanija znatno doprinosi poboljšanju ekonomsko socijalnog položaja svojih radnika, dajući im brojne olakšice i kredite. Uz pomoć svojih zaposlenih postižemo zavidne rezultate dugi niz godina i važimo za lidere na tržištu. Ljubazni radnici naših savremenih i moderno opremljenih salona širom zemlje uvek će Vam izaći u susret i pomoći Vam da dobijete sve potrebne informacije.
Menadzment kompanije „Dallas Nameštaj“ ima strategiju da proširi svoje poslovanje na evropsko i prekomorsko tržište, stavljajući akcenat na kvalitet, dizajn i konkurentsku cenu proizvoda.
„Dallas Nameštaj“ je brend koji uliva sigurnost i poverenje, ima dugogodišnje iskustvo i brojne zadovoljnje kupce. U budućnosti cilj kompanije je da se stalno usavršava i modernizuje u skladu sa svetskim tržištem i da na taj način podigne poslovanje na najviši mogući nivo. Pre svega, želimo da i u buduće opravdamo Vaše ukazano poverenje.

 O Autoru

Marketing meneđer Dallas Nameštaja Tutin Srbija

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Sve o namestaju na jednom mestu

Dallas Nameštaj - Tutin Srbija

Kreveti na sprat kao dobar način za uštedu prostora

Dnevna I Spavaća Soba I Njihov Značaj

Roletne Kao Odlična Zaštita Za Vas I Vaše prozore

Koliko Su Važne Pločice U Kuhinji

Udoban Krevet Za Zdrav Život

Odgovarajući Plakari Za Vaš Dom

Kuhinja – carstvo svake domaćice

Venecijaneri Kao Ukras Svakog Enterijera

Kako Prepoznati Kvalitetnu Kuhinju

Rolo zavese – savremena i jednostavana zaštita za prozore

Deset razloga zašto izabrati rolo zavese

Saveti za kupovinu posteljine za vaše dete

Trakaste zavese za Vaš dom ili poslovni prostor