Deset razloga zašto izabrati rolo zavese

Napisao/la: andrijam

Ukupan broj reči: 2884 | Datum: 31 12 2010 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLRolo zavese su jednostavan i atraktivan način za pokrivanje prozora. Sastoje se od dugog cilindra krutog materijala ili vinil ploče. Evo nekoliko najvažnijih prednosti rolo zavesa zbog kojih su one popularno rešenje za prozore:

  1. Nisu skupe - različiti stilovi imaju različite cene, ali rolo zavese su pristupačno rešenje za atraktivno pokrivanje prozora.
  2. Ne propuštaju svetlo -  one potpuno blokiraju svetlo a neke imaju i taman premaz, što je pogodno za ljude koji moraju da spavaju preko dana. One eliminišu jaku svetlost koja bi dovela do bleđenja tkanina na nameštaju ili tepisima.
  3. Uklapaju se u svaki prozor - šošto postoji veliki izbor dimenzija, one se uklapaju u većinu prozora.
  4. Jednostavan izgled njihov jednostavan dizajn i glatka površina omogućava im da uvek izgledaju lepo.
  5. Uklapaju se u svaki dekor one su jednostavan i jeftin način da osvežite dekor u sobi. Bez teških, bledih zavesa, soba izgleda čistije i svetlije.
  6. Različiti stilovi dostupni su u kalupima različitih dizajna ili običnog dizajna u različitim bojama. Dolaze sa panelima, izrađenim od platna, veštačkog antilopa, vinila ili drugog materijala.
  7. Sprečavaju zagrevanje – mogu da pomognu smanjenu potrošnje energije koja ulazi kroz prozore. Klima uređaji nisu preopterećeni zato što vazduh nije zagrejan u izolovanim područjima, a i održavaju konstantnu temperaturu.
  8. Lako se ugrađuju – rolo zavese su lake za ugrađivanje od strane kućnih stručnjaka ili profesionalaca. Postoje držači koji se stavljaju na obe strane prozora i koji treba da se podese. Onda se rolo zavese pričvršćuju na držače.
  9. Dobre su za prostorije sa vlagom rolo zavese su idealne za kuhinje ili kupatila, gde ima dosta vlage. Vinilne rolo zavese se neće isflekati ili izgubiti boju od vode koja pada po njima i lake su za održavanje.
  10. Lako se čiste rolo zavese se ne moraju skidati sa prozora da bi se očistile iako i to može. Prvo usisivačem otklonite prašinu i polen, zatim ih obrišite deterdžentom rastvorenim u hladnoj vodi. Ovim putem ćete videti da li boja bledi.

Iako se često daje prednost venecijanerima ili trakastim zavesama, rolo zavese su odličan izbor za svaki dom ili poslovni prostor.O Autoru

Rolotrend se bavi ugradnjom venecijanera, trakastih zavesa, rolo zavesa i roletni na području Beograda i okoline.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Sve o namestaju na jednom mestu

Dallas Nameštaj - Tutin Srbija

Kreveti na sprat kao dobar način za uštedu prostora

Dnevna I Spavaća Soba I Njihov Značaj

Roletne Kao Odlična Zaštita Za Vas I Vaše prozore

Koliko Su Važne Pločice U Kuhinji

Udoban Krevet Za Zdrav Život

Odgovarajući Plakari Za Vaš Dom

Kuhinja – carstvo svake domaćice

Venecijaneri Kao Ukras Svakog Enterijera

Kako Prepoznati Kvalitetnu Kuhinju

Rolo zavese – savremena i jednostavana zaštita za prozore

Deset razloga zašto izabrati rolo zavese

Saveti za kupovinu posteljine za vaše dete

Trakaste zavese za Vaš dom ili poslovni prostor