Kako odabrati nameštaj za kućnu kancelariju

Napisao/la: sveznalica

Ukupan broj reči: 450 | Datum: 30 09 2009 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLDanas su telekomunikacije i internet sve popularniji a samim tim rad kod kuće i opremanje kućne kancelarije nameštajem postaju sve važniji. U današnje vreme sve više ljudi radi kod kuće i može na taj način da obezbedi pristojnu zaradu. Stručnjaci predviđaju da će ovaj način zarade biti sve dominantniji u budućnosti. Zato, ako se bavite radom kod kuće ili planirate da započnete svoj privatan biznis sa kancelarijom u vašem domu (stanu ili kući) ovo je članak za vas. U ovom članku neću govoriti o prednostima ove vrste rada, samo ću napomemenuti jednu stvar - sami ste svoj šef. Ovde ću govoriti kako treba opremiti kancelariju u okviru svoga doma i kakav to nameštaj treba kupiti. Naime, postoje razne vrste nameštaja i nije svaki pogodan izbor za kancelariju u kući.

Često kućna kancelarija ne zahteva previše prostora. Ali sve više sa razvojem ovog poslovnog segmenta dolazi se do zaključka da prostor koji ste odvojili u tu svrhu nije dovoljan i da vam treba slična ili ista funkcionalnost i trajnost nameštaja kao kod tredicionalnih kancearija i kancelarijskih prostora.

Ipak, naravno postoje velike razlike da li opremate prostor za kućni rad ili opremate kacelariju u posebnoj firmi. Kod kuće će vam trebati odgovarajući prostor i nameštaj za smeštanje faks mašine, računara, štampača, fotokopir aparata, telefona i slično.

Ali sve zavisi naravno od toga kakav je vaš posao. Na primer ako se vaš posao isključivo bazira na upotrebi telefona, onda vam možda dodatan kancelarijski nameštaj nije potreban. Ako pak planirate da primate stranke, onda itekako treba razmisliti o opremanju radnog prostora u vašem stanu ili kući na taj način da odražava vašu poslovnu filizofiju. Tada ćete sigurno želeti da vaše stranke i poslovni partneri steknu adekvatan sud o vama kao o biznismenu ili posovnoj ženi. Za profesionalan izgled treba odvojiti i adekvatnu količinu novca i pazariti nameštaj u specijalizovanim prodavnicama za tu svrhu.

Ako pak nemate potrebu da primate stranke, onda nema razloga da trošite previše para na ekstravagantni nameštaj. Jednostavan komjuterski sto i udobna stolica ili fotelja će biti sve što vam je potrebno da biste opremili nameštajem svoju kućnu kancelariju.

Takođe bitan faktor u izboru nameštaja je taj da li planirate da se selite u dogledno vreme ili kupujete nameštaj koji će praktično celo vreme biti smešten na istom mestu.

 O Autoru

Više na temu kako odabrati nameštaj za kućnu kancelariju, ili za vaš privatan biznis u kući, saznajte na mom blogu. Tu takođe možete čitati i o ostalim temama iz najraznovrsnijih oblasti.

 

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Sve o namestaju na jednom mestu

Dallas Nameštaj - Tutin Srbija

Kreveti na sprat kao dobar način za uštedu prostora

Dnevna I Spavaća Soba I Njihov Značaj

Roletne Kao Odlična Zaštita Za Vas I Vaše prozore

Koliko Su Važne Pločice U Kuhinji

Udoban Krevet Za Zdrav Život

Odgovarajući Plakari Za Vaš Dom

Kuhinja – carstvo svake domaćice

Venecijaneri Kao Ukras Svakog Enterijera

Kako Prepoznati Kvalitetnu Kuhinju

Rolo zavese – savremena i jednostavana zaštita za prozore

Deset razloga zašto izabrati rolo zavese

Saveti za kupovinu posteljine za vaše dete

Trakaste zavese za Vaš dom ili poslovni prostor