Odgovarajući Plakari Za Vaš Dom

Napisao/la: markobg

Ukupan broj reči: 3036 | Datum: 4 05 2013 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLZa maksimalno iskorišćen životni prostor potrebno je imati i odgovarajući plakar. Ukoliko se odlučite da kupite gotov plakar on u većini slučajeva ne može zadovoljiti sve Vaše potrebe kako po dimenzijama i uklapanju u Vaš prostor tako ni po unutrašnjem rasporedu od čega zavisi na koji način ćete složiti i smestiti sve stvari.

Plakarima po meri dobija se maksimalno iskorišćen postojeći prostor a Vaše želje i potrebe direktno utiču na process dizajniranja samog plakara.

Ugradni plakari:

Pod ugradnim plakarom smatra se prostor koji čini okvir jednog zida. Pored savremenog dizajna i raznih tehničkih rešenja celokupna prostorija može se opremiti policama i plakarima i stvoriti odličan vizuelni efekat.

Plakare delimo na:

- Američke plakare

- Klizne plakare

- Plakare po meri i

- Garderobere.

Američki plakari:

Sistem od zida do zida i od poda do plafona glavne su karakteristike američkih plakara. Uz njih se na najbolji i najfunkcionalniji način može iskoristiti svaki prostor. Mogu se postaviti u već postojeće udubljenje u zidu, ispod stepeništa, kosina u potkrovlju, preko cela dva susedna zida i raznim drugim mestima. Pored klasičnog dizajna uz nove materijale i izgled  mogu u potpunosti zameniti standardne zidove od univera.

Klizni plakari:

Njih možete naći u raznim bojama i teksturama što može zadovoljiti ukuse i onih najprobirljivijih. Za izradu se uglavnom koriste kombinacije materijala kao što su aluminijum i staklo i na ovaj način dolazi se do potpuno prepoznatljivog i modernog izgleda plakara. Postoji čak i mogućnost ubacivanja veštačke kože ili ratana što može izgledati još zanimljivije.

Plakari po meri:

Svakako najbolje rešenje za svaki prostor je plakar po meri. Uz kvalitetan materijal i dobrog majstora možete dobiti razne zakrivljene oblike, kombinovanje materijala, nestandardne dimenzije kao i sve druge detalje koji su ključni za dobijanje perfektnog izgleda budućeg plakara. Izrada plakara po meri ne odnosi se samo na frontove odnosno spoljne delove već i na korpus plakara koji čine fioke, police, pregrade i kompletna unutrašnjost.

Garderoberi:

Pod garderoberima  se smatraju prostori koji zauzimaju ceo jedan okvir zida. Uz savremene dizajne i tehnička rešenja postoji mogućnost da se cela prostorija opremi garderoberima. Uz njih se u potpunosti može izbeći sav onaj glomazan nameštaj koji Vam može oduzeti previše prostora.

Najnoviji svetski trendovi pružaju izbor velike palete boja kao i korišćenje raznih vrsta materijala koji se koriste u izradi nameštaja. Način na koji ćete urediti svoj plakar ili garderober i kakav raspored u njemu napraviti zavisi isključivo od Vas, a razne mogućnosti poput sistema stubova ili cevi samo su jedno od bezbroj rešenja koje Vam se nude.O Autoru

Marko iz Beograda pise kvalitetne tekstove na temu uredjenje stana za sajt http://www.majstorbeograd.com/

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Sve o namestaju na jednom mestu

Dallas Nameštaj - Tutin Srbija

Kreveti na sprat kao dobar način za uštedu prostora

Dnevna I Spavaća Soba I Njihov Značaj

Roletne Kao Odlična Zaštita Za Vas I Vaše prozore

Koliko Su Važne Pločice U Kuhinji

Udoban Krevet Za Zdrav Život

Odgovarajući Plakari Za Vaš Dom

Kuhinja – carstvo svake domaćice

Venecijaneri Kao Ukras Svakog Enterijera

Kako Prepoznati Kvalitetnu Kuhinju

Rolo zavese – savremena i jednostavana zaštita za prozore

Deset razloga zašto izabrati rolo zavese

Saveti za kupovinu posteljine za vaše dete

Trakaste zavese za Vaš dom ili poslovni prostor