Saveti za kupovinu posteljine za vaše dete

Napisao/la: andrijam

Ukupan broj reči: 373 | Datum: 3 04 2010 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLKada dođe vreme da se kupi nova posteljina, bilo zbog prinove u porodici ili ako iz nekog drugog razloga  razmišljate o kupovini nove posteljine za vaše dete, postoji nekoliko važnih stvari koje morate uzeti u razmatranje. Neke od tih stvari koje biste trebali uzeti u obzir su godine deteta, sklonost ka mokrenju u toku sna ako je reč o detetu koje je još malo, estetski detalji kao i njegove omiljene igračke.

Ako imate malo dete koje još uvek mokri u krevetu, moraćete uz posteljinu da kupite i plastični prekrivač za dušek na kome dete spava. Ovi plastični prekrivači jednostavno postavljaju pregradu između krevetskih čaršava, odnosno posteljine i dušeka. Srećom, ovi prekrivači nisu skupi, ali su veoma neophodni da bi predupredili potencijalnu štetu na dušeku.

Mali krevet može biti dobar za vaše dete, ali ono će porasti veoma brzo. Zato bi bilo mudro da planirate unapred i kupite veći krevet koji vaše dete neće brzo prerasti.

Deca uvek vole da imaju posteljinu na kojoj su naslikani njihovi omiljeni likovi iz crtanih filmova, tv predstava ili nešto drugo što oni vole. Za malu decu koja su fascinirana dinosaurusima, posteljina sa likovima dinosaurusa bila bi fantastična. Ili ako je dete ljubitelj fudbala ili nekog drugog sporta, pronađite posteljinu sa fudbalskim sportskim detaljima i vaše dete će biti oduševljeno.

Posteljina se obično prodaje u paketima koji uključuju jorgansku navlaku, čaršav i jastučnicu. Nije uvek neophodno da kupite komplet posteljine kada želite da uradite dekoraciju dečije sobe. Ponekad je i jedan jastuk ili prekrivač sa likovima njegovih omiljenih junaka dovoljan da oživi celu sobu.

U svakom slučaju, ako na kraju kupite nešto što će se vašem detetu svideti, to će vam svakako olakšati posao uveče kada je vreme da ih spremite za spavanje.

 O Autoru

Posetite sajt Posteljina.net za informacije i savete vezane za kupovinu raznih kućnih materijala kao što su: posteljina, jastuk, zavese, posteljina za bebe itd.

Izvor: http://www.kristali.rs/kupovina/namestaj/saveti-za-kupovinu-posteljine-za-vase-dete.html

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Sve o namestaju na jednom mestu

Dallas Nameštaj - Tutin Srbija

Kreveti na sprat kao dobar način za uštedu prostora

Dnevna I Spavaća Soba I Njihov Značaj

Roletne Kao Odlična Zaštita Za Vas I Vaše prozore

Koliko Su Važne Pločice U Kuhinji

Udoban Krevet Za Zdrav Život

Odgovarajući Plakari Za Vaš Dom

Kuhinja – carstvo svake domaćice

Venecijaneri Kao Ukras Svakog Enterijera

Kako Prepoznati Kvalitetnu Kuhinju

Rolo zavese – savremena i jednostavana zaštita za prozore

Deset razloga zašto izabrati rolo zavese

Saveti za kupovinu posteljine za vaše dete

Trakaste zavese za Vaš dom ili poslovni prostor