Da, ja sam ženomrzac

Napisao/la: NewMystic

Ukupan broj reči: 283 | Datum: 27 07 2009 | komentari: 2Verzija za štampu

Preuzmi HTMLmusko zenski rat

 

 

Sebe zaista smatram za ženomrsca. I uvek ću se tako deklarisati: “Da, ja sam ženomrzac”, ako me neko pita ili me provocira. I uopšte se toga ne stidim niti me interesuje ko šta misli o tome. Zašto bih lagao sebe zbog nekih moralnih predrasuda. Zašto sam takav? Pa zapitajte se sami u kakvom vremenu živimo i kakve su žene, neću da gubim vreme objašnjavajući ono što je očigledno. Imam hiljade razloga da prezirem žene – smatram ih 100% lažnim bićima i najgorim parazitima i stvorovima u čitavoj prirodi. Mogu da ih volim isključivo polno, na seksualan način, inače me uopšte ne zanimaju i nemam nijedan razlog niti interes da komuniciram sa njima. Pritom ne mislim da sam doživeo “nešto posebno loše” od strane žena (u odnosu na druge muškarce). Ovo nije moralan sud, više je stvar ukusa i shvatanja.

Možda sam poseban po ovome, ne znam, mada, svaki muškarac ima svog skrivenog ženomrsca u sebi. Isti pogled sam našao jedino kod mog učitelja Ničea. Nisam siguran da je bio ženomrzac (nije ni bitno), ali neka njegova razmišljanja su mi mnogo pomogla da shvatim i sebe i svoj odnos prema toj temi. 

 


 O Autoru

Ako Vam se članak svideo, pročitajte i ostala moja razmišljanja i stavove o životu (duhovnost-psihologija-međupolni odnosi). Prijavite se takođe na RSS vesti.

Izvor: http://www.kristali.rs/profile/newmystic-13.html

Ocena: 5.0

Komentari

18 07 2011 at 10:45, by Guest
u potpunosti se slažem s tobom.

4 04 2012 at 19:10, by Guest
okreni se muskom rodu,oni su savrseni.

14 04 2012 at 0:37, by Guest
Ne znam kakve ste traume preziveli od strane majke koja vam je usadila prezir prema zenama.Neinteligentno je hvaliti se mrznjom prema drugom ljudskom bicu.Postoje losi muskarci i l,ose zene ali postoje i dobri muskarci i dobre zene,i to ne treba zaboraviti.Još članaka iz ove Kategorije

Da, ja sam ženomrzac

Tako je moralo biti