članci iz kategorije Ljubav


Šta žene zapravo žele od muškarca
Kada razmišljamo o tome šta žene žele od muškarca, moramo imati na umu da je svaka žena drugačija. Šta žene žele od muškarca? Evo nekoliko stvari koje skoro svaka žena traži od svog muškarca:

Ljubavni horoskop: lav - vaga
Da je ljubav nepredvidiva i da ima snagu da prevaziđe sve razlike pokazuju upravo skladni ljubavni parovi Lava i Vage. Vaga je u grupi vazdušnih znakova Zodijaka, dok Lav pripada vatrenim znakovima i između njih postoji mnogo razlika.

Ljubav u proljeće
Uskoro će proljeće – dob novih početaka.                                                                                                                                     Za svakoga ko je pregurao tešku zimu, proljeće će značiti vrijeme novih početaka. Polako se vrijeme počinje zagrijavati, počinje prijatnija klima i vec se osjeća ljubav u zraku. Zašto je to tako?                      Pitali smo znanost i dobili zanimljive

Valentinovo dan zaljubljenih
Uskoro će valentinovo, u tu čast će mnogi parovi da prirede iznenađenje jedno drugom, a oni koji još nisu zalubljeni ce se vjerovatno zaljubiti na ovaj predivan dan.Valentinovo se slavi 14. velja

Kako da stvarno zadiviš neku devojku?
Kaže se da je put do ženskog srca kraći, ako joj poklanjate dijamante i skupu odeću. Ovo ipak nije u potpunosti tačno. Ono što je zaista najbolji način da zadivite devojku je da je poštujete, pokazujete joj svoju ljubav i naklonost i odnosute se prema njoj kao sebi ravnoj.

Kako povećati samopouzdanje i privući žene
Činjenice su sledeće: ako pokušavate da privučete ženu koja Vam se dopada, nikako ne smete pokazati svoje slabe tačke. Morate biti muškarac koji veruje u sebe. Evo nekoliko načina na koje možete da uvećate svoje samopouzdanje kako bi privukli ženu iz svojih snova.

Ljubavni stihovi i pesme
Dvoje u ljubavi često ne biraju reči niti postoje dovoljno jake reči koje bi opisale ljubav među njima.Šalju jedno drugom razne lepe sms poruke, poklanjaju divne poklone, obasipaju svog partnera svom ljubavlju ovoga sveta, samo kako bi pokazali da su njihove emocije prave, jake i iskrene.

Ah, te iluzije...
Nekih mesec-dva “ozbiljnije” meditiram, redovno radim jednu vežbu,...i već polako ovladavam veštinom posmatranja. Počinjem da uviđam te... te iluzije u sebi...sada ih mnogo jasnije vidim...i prosto se čudim i priznajem samom sebi kako sam bio u zabludi i imao tu iluziju (koja još uvek traje). 

Ljubav – šta to beše
Šta u ovom današnjem vremenu otuđenja može biti ljubav? Da li znate uopšte šta je to? Jeste li osetili to nekad? Sećate li se tog osećaja? Ne mislim na ljubav prema nečemu, volim ovo ili ono, već na ljubav između ljudi, između muškarca i žene.

Ljubav nama treba
Gledam sve te današnje “ljude” kako “prolaze jedni kroz druge”. Gledam sve te lažne pozdrave, lažne poglede (a jedva čekaju da okrenu glavu), lažne razgovore, lažne osmehe...Čisto da se ispoštuje kultura. 


Strana 1 od 1
[1]  
RSS