Šta žene zapravo žele od muškarca

Napisao/la: velikivodja

Ukupan broj reči: 603 | Datum: 29 05 2014 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLKada razmišljamo o tome šta žene žele od muškarca, moramo imati na umu da je svaka žena drugačija. Ma koliko nam lako bilo sve žene trpati u isti koš, nazivati ih pogrdnim imenima ili ih smatrati za princeze, činjenica je da situacija nikada nije ni potpuno crna ni potpuno bela, već je negde u sredini.

 

Šta žene žele od muškarca? Evo nekoliko stvari koje skoro svaka žena traži:

 

1. Žele muškarca koji zna da se stara o sebi

Muškarac koji zna da se stara o sebi je odgovoran. On zna ko je i zna zašto radi to što radi. On je odrastao čovek, a ne dete koje traži zamenu za majku koja će o njemu da brine. Muškarac koji se brine o sebi brine kako o svojoj karijeri, o svom imidžu, a za tako nešto mu je potrebna i kvalitetna žena pored sebe. Svaka žena voli da misli da je kvalitetna žena, isto kao što i mi volimo da mislimo da smo kvalitetni muškarci.

 

2. Žele lepog muškarca

Kao što i mi od naših žena želimo da budu lepe, to i one zahtevaju od nas. Biti lep ne mora da znači da imamo telo kao Arnold Švarceneger. Biti lep znači voditi računa o sebi, o higijeni, pa i o svojoj liniji, mada mnoge žene ovo opraštaju. Bitno im je da se ne zapustite totalno, da vam je penis barem prosečne veličine, da se redovno kupate i brijete i da koliko toliko obraćate pažnju na svoju dijetu.

 

3. Žele i više od lepote

Iako ste za nju najlepši muškarac na planeti, ukoliko nemate ništa zajedničko sa njom, nećete dugo biti zajedno. Žene vole muškarca koji ih može nasmejati. Vole muškarca koji ih može šarmirati i pomoći im da se osete željeno. Žele muškarca koji ih poštuje. Verujem da i vi od žene tražite poštovanje i da vam je to jedna od najbitnijih stavki. Tako je i ženama.

 

4. Žele porodičnog muškarca

Žene dugoročno traže muškarca sa kojim će biti u mogućnosti zasnovati porodicu. Ukoliko ste mlađi to vam verovatno nije u prvom planu, međutim budite sigurni da vas žene procenjuju na osnovu njihovog mišljenja o tome kakav otac možete biti njenoj budućoj deci.

 

I za kraj...

 

5. Ne budite tunjavi

Ma koliko neke žene vole muškarce koji im u svemu podvlađuju, ovakvo ponašanje im neminovno vremenom postaje dosadno, i one takvog muškarca odbace i povrede, ostavljajući ga da razmišlja o tome gde je pogrešio. A pogrešio je jer je u vezi izgubio svoje ja i predao se patetici. To ni jedna žena ne voli.

 

Na kraju, bitno je da svakog dana postajete bolji čovek od onog koji ste bili prethodno. To je jedini način da dugoročno zadržite ženu kakvu zaslužujete, i kakva zaslužuje vas.O Autoru

Marko je muškarac koji se lako zaljubljulje i koji je vremenom naučio dosta o ženama.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Šta žene zapravo žele od muškarca

Ljubavni horoskop: lav - vaga

Ljubav u proljeće

Valentinovo dan zaljubljenih

Kako da stvarno zadiviš neku devojku?

Kako povećati samopouzdanje i privući žene

Ljubavni stihovi i pesme

Ah, te iluzije...

Ljubav – šta to beše

Ljubav nama treba