Kako da stvarno zadiviš neku devojku?

Napisao/la: Kopriva

Ukupan broj reči: 805 | Datum: 28 05 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTML 

Kaže se da je put do ženskog srca kraći, ako joj poklanjate dijamante i skupu odeću. Ovo ipak nije u potpunosti tačno. Ono što je zaista najbolji način da zadivite devojku je da je poštujete, pokazujete joj svoju ljubav i naklonost i odnosite se prema njoj kao sebi ravnoj. Poštovanje je nešto što svaka devojka želi od svog momka i ako želite da zaista zadivite devojku morate da joj pokažete da cenite njeno prisustvo u svom životu i da ćete učiniti sve što je u vašoj moći da je usrećite. Ali, osim poverenja, ljubavi i poštovanja, postoje i drugi načini da je zadiviš i učiniš je srećnom.

devojke za upoznavanje

Ako želiš da zadiviš devojku koju si upravo upoznao na nekoj žurci, onda ćeš za to možda morati da se malo potrudiš. U ovom slučaju problem može da bude u tome što ti nju jednostavno uopšte ne poznaješ, ali se uvek možeš nadati da će ti u tome pomoći zajednički prijatelji. Prvo upitaj zajedničkog prijatelja da ti da njen broj mobilnog telefona i pošalji joj SMS poruku. Očigledno u ovom slučaju treba budeš u svom najboljem izdanju s obzirom da ćete jednom ponovo razgovarati ili da ti ona uzvrati poziv, ali najvažnije je da znaš da ne smeš da se pretvaraš da si nešto što nisi i da nikako ne smeš da lažeš  o nekim svojim velikim podvizima koji i nisu baš sasvim tačni! Žene mrze kad ih neko laže.

Nemoj odmah, s neba pa u rebra, da je pozivaš na sastanak. Neki put to može da upali, ali isto tako taj potez može da bude protumačen kao izraz očaja. Idealno bi bilo da sačekaš neko vreme da se bolje upoznate, razgovarate, dopisujete i komunicirate. Takođe, morao bi i da sačekaš na  znake da je i ona zainteresovana za tebe.

Kada jednom primetiš te znake da je ona zainteresovana za tebe, tada možeš da napraviš svoj prvi korak i pozoveš je negde na kafu, ili možda u šetnju, ili, pak, na ručak ili večeru. Ako je ona zainteresovana za tebe, nema sumnje u to će da ti da potvrdan odgovor. Kada bude rekla da želi da se sastane sa tobom, pitaj je šta bi želela da radi i/ili gde da ide. Ako želi da ide u šetnju, onda idi sa njom u šetnju, ako želi da ide na večeru, idi sa njom na večeru – jer je tvoj jedini zadatak da je zadiviš i oduševiš. A kada odete na sastanak, potrebno je samo da budeš ono što jesi.

Ova poslednja stavka je naroćito važna – „samo budi ono što jesi“. Ovo je od velike važnosti. Postoji jako mnogo saveta o izvođenju devojaka na sastanak, vodiča o tome kako „zbariti“ ili „smuvati“ devojku, koji će ti reći da moraš da naučiš neke fraze za muvanje i ostale jadne taktike da bi upoznao devojku iz tvojih snova. Istina je da ti zapravo ne treba ništa od tih stvari. Jedina stvar koja ti je zaista potrebna, je da imaš interesantan i zabavan život i da budeš iskren, svoj i uvek ono što jesi.

 O Autoru

Kopriva 

http://www.phonedate.org/web/iz-zenskog-casopisa-ako-ste-se-pitali-kako-ih-savetuju/

http://www.phonedate.org/web/samopouzdanje-u-ljubavnim-odnosima/

Ocena: 0.0

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Šta žene zapravo žele od muškarca

Ljubavni horoskop: lav - vaga

Ljubav u proljeće

Valentinovo dan zaljubljenih

Kako da stvarno zadiviš neku devojku?

Kako povećati samopouzdanje i privući žene

Ljubavni stihovi i pesme

Ah, te iluzije...

Ljubav – šta to beše

Ljubav nama treba