Ljubavni stihovi i pesme

Napisao/la: DavidVictor

Ukupan broj reči: 404 | Datum: 8 02 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTML 

Dvoje u ljubavi često ne biraju reči niti postoje dovoljno jake reči koje bi opisale ljubav među njima.
Šalju jedno drugom razne lepe sms poruke, poklanjaju divne poklone, obasipaju svog partnera svom ljubavlju ovoga sveta, samo kako bi pokazali da su njihove emocije prave, jake i iskrene.

Nešto najlepše što može jedna osoba drugoj u vezi pokloniti su prelepi ljubavni stihovi. Nema veze da li su oni iskopirani i prepisani ili prekucani odnekle, ili ih je ta osoba sama smislila, poenta je ista, da voljenoj osobi stavite do znanja da je neizmerno volite, da bi ste učinili sve za nju, i da joj na lep i živpoisan način kažete šta osećate prema njoj.

Kroz istoriju najlepši ljubavni stihovi i pesme znale su činiti čuda i ostvarivati veze i ljubavi koje ni u snovima nisu mogle da se zamisle niti dogode. Moć divnih ljubavnih pesama se ne može rečima opisati, one se moraju doživeti, morate ih osetiti, i morate se stopiti sa njima i razumeti ih u datoj situaciji.

Mnogi parovi gledaju da voljenoj osobi kupe neke materijalne stvari misleći tako da će ih usrećiti i da će pokazati koliko im je stalo. Današnja vremena su takva da je materijalno nadvladalo neke duhovne vrednosti, ali idalje ima ljudi koji tome pridaju značaj i koje novac nije okupirao previše da zaboravljaju na male ali vredne znakove pažnje.

Pokloniti nekome nešto sa stilom i ukusom je bolje nego kupiti mu najskupocenije stvari ovoga sveta. Upravo zato ljubavni stihovi i ljubavne pesme imaju tako veliku moć i tako jak uticaj samo ih trebate razumeti i preoznati da je to zaista tako. Mnogi potcenjuju to i smatraju da je to prevaziđena stvar. Budite korak ispred većine, budite jedinstveni, budite različiti, kreativniji i zanimljiviji upravo tako što ćete svojoj voljenoj osobi napisati makar i kratku ljubavnu pesmu i pokloniti joj. Bliži se i Dan zaljubljenih pa je to ujedno i idealno vreme da razmišljate u ovom pravcu i vašeg partnera jako prijatno iznenadite sa najlepšim ljubavnim stihovima.

 O Autoru

David je pisac prelepih ljubavnih stihova i pesama.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Šta žene zapravo žele od muškarca

Ljubavni horoskop: lav - vaga

Ljubav u proljeće

Valentinovo dan zaljubljenih

Kako da stvarno zadiviš neku devojku?

Kako povećati samopouzdanje i privući žene

Ljubavni stihovi i pesme

Ah, te iluzije...

Ljubav – šta to beše

Ljubav nama treba