Baštovanstvo
Materinjstvo
Nega starih
Očinstvo
Ogajanje dece
Penzija
Praznici
Roditelji
Smrt i umiranje
Trudnoća

članci iz kategorije Moj dom i porodica


Kako urediti mali stan
U današnje vreme, kada se sa pravom može reći da je obezbeđivanje i rešavanje stambenog pitanja, ustvari rešavanje jedno od najvećih životnih pitanja, malo ko se može pohvaliti da ima dovoljno životnog prostora. Zato ćemo se u ovom tekstu malo pozabaviti uređenjem životnih prostora nešto manje kvadrature.

Enterijer i uređenje dnevne sobe
Dnevne sobe predstavljaju prostoriju u domu u kojoj provodimo dosta vremena i one najlepše trenutke druženja sa porodicom i prijateljima. Iz tog razloga uređenje dnevne sobe predstavlja jednu od najvažnijih aktivnosti prilikom uređenja kompletnog enterijera.

Pločice Za Uređenje Stana – Karakteristike Su Važnije Od Dezena

Jedan od bitnih elemenata za uređenje stana jeste odabir podnih i zidnih obloga u koji se ubraja i odabir pločica koje mogu biti namenjene za sve vrste površina, unutrašnjih, spoljnih, zidnih ili podnih. Naravno, ne mogu se odabrati jednake pločice za svaku vrstu površine, nevezano za dezen i boju svaka vrsta pločica ima svoja svojstva pa se tako mogu naći pločice za kuhinju, pločice za kupatilo i pločice za terasu odnosno spoljne površine.

Uredite Dečiju Sobu Na Najbolji Način
Uređenje dečije sobe iziskuje obraćanje pažnje na veliki broj faktora. Pored optimalne temperature, vlažnosti vazduha i dobre zvučne izolacije, neophodno je da u dečijoj sobi osvetljenje bude dobro kao i da komadi nameštaja budu izrađeni od prirodnog materjala i da budu što bezbedniji prilikom upotrebe.

Kako Napraviti Pravi Izbor Između Kade I Tuš-Kabine
Uređenje kupatila treba da isprati Vaše navike i potrebe, pa je potrebno dobro razmisliti o željama i potrebama i u skladu sa njima ga opremiti, kako biste se osećali ugodno i prijatno u sopstvenom kupatilu. S obzirom na to da je enterijer kupatila uglavnom ograničen na nekoliko kvadratnih metara, uređenje kupatila treba sprovesti uz dobre ideje i dobar plan rasporeda.

Dnevna Soba – Prijatan Ambijent Za Ukućane I Goste
Uređenje stana a naročito prostora u kome borave svi ukućani, treba da isprati potrebe svih ukućana a ne samo jednog od njih. Uređenje dnevnog boravka u skladu sa tim treba dobro isplanirati i idejno propratiti tako da ispunjava uslove svih koji u tom prostoru borave. 

Spavaća Soba Koja Pomaže Opuštanju
Veliki procenat energije koju trošimo svakodnevno potiče od kvalitetnog sna, a upravo miran san treba da nam obezbedi spavaća soba. Da biste imali sve uslove za odmor i neometan san, spavaća soba mora biti uređena na pravilan način.

Fotografije i sećanja
Praznično vreme i prijatne trenutke u životu "skladištimo" u našoj memoriji, ali i putem fotografija, koje u dobrom ramu postaju umjetnički detalj u kući.

Priprema za veliko proljećno spremanje
Sa prvim sjajem sunčevih zraka razmislite o tome da li kuću treba ovježiti, i to ne samo čišćenjem već i preuređivanjem prostora, zamjenom nekog komada namještaja.


Strana 4 od 4
[1]   [2]   [3]   [4]  
RSS