Kako Napraviti Pravi Izbor Između Kade I Tuš-Kabine

Napisao/la: KucneCarolije

Ukupan broj reči: 2374 | Datum: 5 12 2010 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLUređenje kupatila treba da isprati Vaše navike i potrebe, pa je potrebno dobro razmisliti o željama i potrebama i u skladu sa njima ga opremiti, kako biste se osećali ugodno i prijatno u sopstvenom kupatilu. S obzirom na to da je enterijer kupatila uglavnom ograničen na nekoliko kvadratnih metara, uređenje kupatila treba sprovesti uz dobre ideje i dobar plan rasporeda.  Često se najviše uštedi na utrošku prostora u kupatilu odabirom tuš-kabine umesto kade. Međutim, treba dobro razmisliti prilikom pravljenja ovakvog kompromisa.

Zaista između kade i tuš-kabine većina ljudi koji imaju malo kupatilo odluči se za tuš-kabinu kako bi manje opteretili sam prostor kupatila. Međutim,  uštedom prostora odričući se kade, odričemo se i luksuza koji želimo u svom kupatilu a koji uključuje banjanje u toploj kupki ili u soli za kupanje. Na neki način ugradnja tuš-kabine predstavlja gubitak spa efekta koji bi kupatilo moglo da ima, premda kupovinom moderne tuš-kabine dobijate luksuz i uživanje na određen način. Moderne tuš-kabine su opremljene mlazevima za masažu, muzikom, telefonom,  pa rpedstavljaju pravo rešenje za one koji nemaju vremena za izležavanje u kadi. Prema samom  izgledu kade ili tuš-kabine, ne trba praviti izbor. Moderno dizajnirane tuš-kabine izgledaju prelepo i mogu se uklopiti u svaki enterijer kupatila bez obzira na stil u kome je ono uređeno. Kade se takođe mogu naći prema svačijem ukusu i novčaniku. Velik je izbor kada, od klasičnih  koje mogu biti deo svakog kupatila čiji će stil upotpuniti drugi elementi koji se u njemu nalaze, poput pločica, lavaboa ili dekorativnih predmeta, pa sve do luksuznih kada oplemenjenih kristalima koje zasenjuju izgled svih drugih elemenata u kupatilu i doprinose raskošnom izgledu svakog kupatila.

Enterijer Vašeg kupatila treba da bude opremljen tako da se u njemu osećate prijatno i nesputano.  Pravi izbor između kade i tuš-kabine, zapravo treba napraviti samo oslanjajući se na sopstvene potrebe i navike. Nemojte štedeti prostor, a uskratiti sebi uživanje. Takođe nemojte pohrliti za onim što Vam izgleda raskošno ako Vama to ne treba i ako ne odgovara Vašem načinu života. Najvažnije je udovoljiti sebi, pa ukoliko se ne možete odreći kade i tuš-kabinom uštedeti na prostoru, uštedite prostor na drugi način. Uz dobre ideje uvek je moguće napraviti dobro rešenje zarad osećaja ugodnosti u sopstvenom domu. Kako sa funkcionalne tako i sa estetske tačke, uređenje kupatila  treba da isprati stil Vašeg života.O Autoru

Ideje i prakticne savete o uredjenju kupatila mozete naci na sajtu Kucnih Carolija.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Istorija čuvara stolova

Krov nad životom

Kako da vizuelno uvećate svoj mali dnevni boravak

Savjeti za Brzo i Ucinkovito Ciscenje Kuhinje

Sve što treba da znate pre nego što započnete renoviranje stana

Kako su slike postale OUT: štampa na platnu

Kolima na putovanje

Šta odabrati: rolo zavese ili venecijanere?

Kako smanjiti račune za vodu

Šta je biofilm i koliko je štetan po zdravlje?

Kada je trenutak za zamenu sanitarija u WC-u?

Oprema za kupatilo kao portret domaćina

Jastuci i njihov značaj u toku odmaranja

Kako se kreči plafon?

Restauracija metalnih ormarića za decu