članci iz kategorije Ogajanje dece


Škola i vanškolske aktivnosti-za ili protiv?
Deca danas pored same škole obavezno idu na neke od mnogih dodatnih i vanškolskih aktivnosti.Postoje zagovornici i jedne i druge strane, a svakako postoje validni argumenti za to u kojoj meri je to za decu zapravo dobro ili ne. Ono što je sigurno jeste da, iako se broj aktivnosti koje se nude povećao, koncept teženja ka ostvarivanju maksimalnih potencijala nije.

Kako dizajnirati kutak za učenje za studente i učenike
Savjeti za uređenje kutka za učenje za studente i učenike.

Koja vrsta opreme za bebe će Vam trebati?
Da li planirate da imate bebu? Imati bebu veliki je događaj u životu svakog para i često podrazumeva velika prilagođavanja. Shvatićete da Vam treba veliki prostor kako bi se smestila kompletna oprema za bebe.

Korisna uputstva pri kupovini sedista za decu
Značajan element odluke za koje se auto sedište za bebe i decu opredeliti svakako jeste i cena, ali i ovaj faktor treba sagledati objektivno. Recimo bolje ovako: radije odvojite više novca za bolje auto sedište, nego dati isti novac za dodatnih 12cm ekrana televizora... 

Pavlovićeva mast – postoje li štetni efekti?
Od kada je pre nekoliko godina Pavlovićeva mast, najpoznatija krema za bebe povučena iz više prodavnica i apoteka u Hrvatskoj, sa obrazloženjem da sadrži rastvor borne kiseline, inače sastojak iz originalnog recepta koji je nastao i primenjivao se 60 godina, roditelji su u nedoumici kada je reč o verovatno najpoznatijem brendu bivše države Jugoslavije.

Kako najlakše organizovati dečiju rođendansku zabavu
Zahvaljujući uslugama koje nude dečije igraonice i ketering službe organizacija dečijeg rođendana je u mnogome olakšana. Kompletna priprema rođendana se sastoji u odabiru odgovarajućeg prostora, slanju pozivnica, odabiru torte i posluženja.

Saveti za uredjenje sobe za dečake
Odlučili ste da vašem mališanu obezbedite prostor koji će imati samo za sebe ali ne znate kako da ga organizujete i uredite? Bez brige, u nastavku teksta vam nudimo nekoliko praktičnih rešenja kako da jednostavno, a ipak originalno sredite novi kutak za vašeg dečaka.

Igrice Za Decu - Dobri i Štetni Efekti
Igranje video ili kompjuterskih igrica jedna je od najpopularnijih, najzabavnijih i najzaraznijih dečijih aktivnosti. Medjutim na ovu aktivnost roditelji ne gledaju toliko blagonaklono, većina njih smatra da je igranje igrica zapravo gubljenje vremena. Ko je u pravu?

Deca pod staklenim zvonom
Dok smo bili deca mislili smo kako je dosadno kad nas roditelji previše štite. Danas, kad smo mi postali roditelji da li se setimo kako je biti previše zaštićeno dete!?


Strana 1 od 1
[1]  
RSS