Odabir idealnog nakita

Napisao/la: Enterijer Stana

Ukupan broj reči: 686 | Datum: 26 10 2016 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLSvaka žena, pa i neki muškarci, vole nakit. Nakit je deo skoro pa i svakodnevnog oblačenja, tako da je biranje idealnog nakita i te kako zahtevan posao. Nije isti nakit koji se nosi svaki dan kod kuće, kao ni onaj koji se može nositi na poslu, a postoji i onaj najpopularniji vid nakita – za izlaske – gde se, posebno žene, trude da budu najlepše, ali i da imaju najlepši nakit. Nakit je previđen za svakoga, kao i za svaki period života – od rođenja, pošto i bebe mogu da nose nakit, kao što su to na primer ogrlice za bebe, pa tako i deca, odrasli i stariji ljudi. Za nakit nema nikakvog ograničenja, osim, što se ne sme preterivati, i treba izbegavati običnu bižuteriju.

Nakit za odrasle

Uz pomoć nakita možete da transformišete sebe i svoj stajling. Nakit za odrasle može da bude u vidu prstenja, narukvica, orglica i raznih ukrasa. I jedno i drugo može da bude idealno za oba pola. Ogrlice kada birate – morate voditi računa o tome da Vam odgovaraju obliku Vašeg vrata. Nemaju sve žene, ali ni muškarci istu dužinu i širinu vrata. Nakit ima osobinu da istakne ili prekrije nedostatke, u zavisnosti kakav ste nakit odabrali. Nekad se može pogoditi baš onaj idealan, a nekada se desi i da sa nakitom pokvarite čitavu, već unapred spremljenu, idealnu odevnu kombinaciju. Zbog toga treba odabrati takav nakit, koji će istaći Vaše lepe strane. Oni koji imaju duži vrat – trebalo bi da nose ogrlice koje su više uz vrat, dok osobe, prvenstveno se sad misli na žene, koje imaju puniji vrat – bi mogle da nose orglice koje su gušće, odnosno i veće i šire. Slična je situacija i kod minđuša, one često znaju da izduže lice, pa ukoliko je oblik Vašeg lica već po sebi malo uzduženiji, pazite šta uzimate kao nakit. Tu je i prstenje, bez koga se današnje devojke i momci ne mogu zamisliti. Takođe treba paziti da se ne pretera, jer onda sve to izgleda neukusno.

Nakit za decu

Nakit za decu može da bude sličan nakitu odraslima, međutim ima i drugih vrsta, kao što je nakit sa crtanim likovima i junacima njihovog odrastanja. Pored toga, tu je nakit koji je u popularnim oblicima kao što su astrološka tela, kao i srce i mnogi simboli koji su vezani jedno sa drugim.

Nakit za bebe – ogrlice za bebe

Sve su popularnije i ogrlice za bebe, posebno one od ćilibara. Prvenstvena namena ovog nakita je da ublaže bol bebama prilikom nicanja njihovih prvih mlečnih zubića. Međutim, nakit kao nakit, jednostavno ima i svoji estetsku stranu. Ogrlice za bebe od ćilibara su veoma lepe, lako se održavaju, a uz to su i relativno pristupačne. Tako da, ako se mučite i razmišljate kakav i koji nakit da uzmete Vašoj ili nečijoj bebi – znajte da je idelna ogrlica za bebe od ćilibara. Ćilibar pozitivno utiče i na raspoloženje, smiriće bebu, a mladim roditeljima će olakšati period nicanja prvih zuba, a stres će isto da smanji na minimum. Zbog toga ćete kupovinom ogrlice od ćilibara rešiti više problema jednim jedinim poklonom.

 O Autoru

Ogrlice za bebe

http://www.ogrlicezabebe.com/modeli-ogrlica/

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Odabir idealnog nakita

Dragulji i zlato

Šest najčešćih pitanja o srebrnom nakitu

Otkup lomljenog zlata

Murano Nakit - Nakit od Murano Stakla

Kristali i Horoskopski Znaci

Cirkoni kao nakit i razlika u odnosu na dijamant

Ametist - kvarc ljubičaste boje