članci iz kategorije Izgradnja kuće


Kako sigurno ukloniti unutrašnje zidove
Prva misao kod većine ljudi koji preduzmu projekat preuređenja kuće je da počnu tako što će da ruše neke zidove. To je ambiciozan (ako ne i impulsivan) početak jednog projekta, sa usmerenom akcijom za nečiju nagomilanu energiju, ali to je odluka koju treba dobro razmotriti i u potpunosti shvatiti pre nego što se sa sigurnošću krene sa bilo kakvim poslom.

Kako Do Kvalitetnog Poda
U najveće neprijatelje podova odnosno parketa spadaju insekti, bakterije i gljivice koje mogu vrlo brzo potpuno da unište parket.

Opremanje Kupatila
Svaka prostorija u kući ili stanu ima podjednaku važnost u životima svakoga od nas. Jedna od obično najmanjih prostorija u kojoj svakodnevno provodimo vreme je svakako kupatilo.

Šta je najvažnije za Vaše kupatilo
Što se tiče vodovodnog i kanalizacionog materijala ponuda na tržištu je raznolika. Mogu se naći materijali renomiranih stranih proizvođača kao i bezbroj domaćih, a na Vama je da napravite pravi izbor.

Zavšni poslovi u građevinarstvu-Šta vas sve očekuje?
Gradite kuću,kupili ste stan u nedovršenoj fazi?Možda je došlo vreme da renovirate stan jer su elementi dotrajali,poćevši od parketa pa do vodoinstalacija?Pokušaćemo da vam objasnimo šta vas sve čeka.Krenimo redom.


Strana 1 od 1
[1]  
RSS