Vaer Inženjering

Napisao/la: vaer333

Ukupan broj reči: 217 | Datum: 23 02 2016 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLD.O.O. Vaer Inženjering iz Novog Sada bavi se investiranjem, gradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora. Prisutni smo na tržištu duže od dve decenije tačnije već 22 godine. Od početka nam je bio cilj da preuzmemo važnu ulogu na tržištu, te smo u proteklom periodu uspeli da izgradimo više od 50 000m² stambenog i poslovnog prostora.

Za protekle dvadeset i dve godina od osnivanja, 2003. godine smo od strane gradskog sekretarijata za inspekcijske poslove nagrađeni za najboljeg investitora i izvođača u Novom Sadu što je najbolji pokazatelj kvaliteta našeg poslovanja. Naši stanovi i poslovni prostori su sinonim za kvalitet.

Uvek biramo najbolje lokacije kao osnovni preduslov za kvalitetan i ugodan život budućih stanara i poslovanje budućih vlasnika lokala.
Prepoznatljivi po kvalitetu gradnje od samog početka, nastavljamo konstantno da se usavršavamo i pronalazimo najbolja rešenja.
Sav stambeni i poslovni prostor koji smo izgradili je uknjižen i uredno upisan u zemljišne knjige i poseduje svu potrebnu dokumentaciju.
Od septembra 2014. u ponudi kompanije Vaer Inženjering je i poslovno stambeni objekat u ulici Lasla Gala broj 10.

http://www.vaer.rsO Autoru

D.O.O. Vaer Inženjering iz Novog Sada bavi se investiranjem, gradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kula Geneks i ostale čarolije

Vaer Inženjering

Iznajmljivanje Kuće - Kada Je Pravo Vreme Za To

Legalizacija objekata - Dosta posla za licencirane projektantske biroe

Kako pisati oglas za prodaju nekretnine