internet naobrazba
Jezici
Novi koncepti
Priroda
Univerziteti

članci iz kategorije Obrazovanje


Studentski programi ne prate vreme
Još u osnovnoj školi prilikom rada sa decom i pomažući im da rešavaju matematičke zadatke svi smo primetili da neki zadatci zbunjuju i odrasle a kako ne decu tog uzrasta. Tako tokom odrastanja i daljeg školovanja kroz srednju školu dolazimo do brda nekih teorija, tako da učenici kada završe srednju školu većina nema pojma nikakvog konkretnog znanja, znanje se svelo na prostu reprodukciju znanja.

Dovijanja Studenata Kroz Vreme
Poznato je od kada je počeo odnos učitelja i đaka da neki đaći žele na lakši način doći do bolje ocene, uz normalno što manje truda i što manje rada.

Fakultet Za Rad U Kiosku
Trenutno imam problem sa razumevanjem tržišta rada i celokupne situacije na tržištu rada. U stvari istina je neminovna i ne može se pobiti a to je da su mnogi priučeni ili nekvalifikovani sa visokim spremama ili sa fakultetima koje su završili rade na mestima koji su dijametralno suprotni i ni po čemu se ne mogu uvezati.

Koliko Danas Vredi Diploma?
Svi dobro znamo koliko tehnologija napreduje i kakvih sve čuda tehnoloških svaki dan viđamo. U jednom svetlu tehnološkog napretka posebno je napravljen korak napred u sektoru mikro-tehnologije.

10 saveta ze efikasno učenje
Kojiko ste puta poželeli da otkrijete tajnu formulu brzog i efikasnog učenja? Koliko vremena biste uštedeli i posvetili se drugim aktivnostima? Svi znamo da kvalitetno učenje zahteva puno energije, ličnog angažovanja i posvećenosti, ali kako biste sebi olakšali i usmerili svoje vreme na stvari koje malo više volite, dobro je držati se određenih pravila koja u većini slučajeva daju pozitivne rezultate u efikasnijem savladavanju gradiva.

Programi medicinskih škola
Kako danas raste tražnja za medicinskim osobljem, mnogi se odlučuju da svoje obrazovanje nastave u tom smeru. Zato brojne privatne medicinske škole, pored redovnih obrazovanih programa, nude programe za doškolavanje i prekvalifikaciju odraslih.

Seminarski Maturski Diplomski Radovi
Seminarski Maturski Diplomski Radovi Izrada seminarskih radova Seminarski Maturski Diplomski -  Mi radimo Kvalitetno i Pošteno

Par trikova koji će vam olakšati pisanje maturskog rada
  Napisati dobar maturski rad nije lako. Da bi zadovoljio kriterijume profesora i bio dobro urađen, zahteva puno vremena provedenih ispred literature i kompjutera.   

Interaktivne table VISION u nastavi
Interaktivne ili pametne table preuzimaju primat u obrazovnim ustanovama širom sveta i prete da u potpunosti potisnu obične zelene ili crne table iz školskih učionica. Trenutno je jedna od sedam učionica na svetu opremljena sa interaktivnim tablama ili interaktivnim uređajima. U Srbiji je situacija malo drugačija zbog sveopšte teške finansiske situacije u zemlji, ali neminovnost prelaska na interaktivnu nastavu utiče da se i škole u Srbiji sve više opremaju interaktivnim tablama. 

Ucionica-banka znanja na internetu
Ucionica.rs  je banka znanja na internetu. Mozete nas posetiti na www.ucionica.rs ili na nasoj FB stranici http://www.facebook.com/pages/Ucionicars/193309707351428


Strana 1 od 2
[1]   [2]  
RSS