Ucionica-banka znanja na internetu

Napisao/la: Marija

Ukupan broj reči: 452 | Datum: 22 05 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLSajt www.ucionica.rs osmisljen je kao pomoc studentima i djacima pri ucenju, ali i svima onima kojima je potrebna ovakva vrsta informacija. Sajt sadrzi veliki broj materijala, beleski, radova sa casa, analiza dela i seminarskih radova, biznis planova, power point prezentacija, lektira, eseja iz velikog broja oblasti i predmeta kao sto su srpski jezik, hemija, biologija, medicina, masinstvo, ekonomija, ekologija, engleski jezik itd, kako za osnovnu i srednju skolu tako i za fakultet. Do sada smo stekli veliki broj clanova vise od sedam hiljada koji se svakodnevno povecava i bazu od preko hiljadu i po originalnih materijala. Clanovi sajta mogu da podele sa drugima i svoje radove, dodajuci ih na sajt i pri tome zaraditi deo poena svaki put kada neko preuzme taj materijal. Prilikom prijavljivanja na sajt mozete i glasati na nasoj anketi i na taj nacin doci do poena.

Ukoliko vam je potreban rad koji se ne nalazi u nasoj bazi materijala mozete nam poslati mail na ucionica.info@yahoo.com a mi cemo se potruditi da rad koji vam je potreban bude u najkracem roku vama na raspolaganju. Takodje ukoliko mislite da na nasem sajtu nema dovoljno materijala iz odredjene oblasti budite slobodni da nam ukazete na to, a nasi administratori ce se potruditi da bazu materijala iz te oblasti prosire kako bi nasi korisnici bili zadovoljniji.

Takodje se mozete pridruziti i nasoj stranici na Facebook-u, na kojoj mozete ucestvovati u raznim kvizovima, nagradnim igrama gde mozete i osvojiti poene potrebne za preuzimanje materijala ili jednostavno samo uzivati u interesantnim postovima, slikama, klipovima, najnovijim vestima i podeliti vase misli sa nama.

Sam sajt funkcionise po principu bodovanja, neki nasi materijali su potpuno besplatni, dok za druge je potrebno da imate odredjen broj poena u zavisnosti od duzine i kvaliteta rada. Postoji vise nacina da zaradite poene. Jedan od nacina je da dodate svoj rad na nas sajt i nakon odobrenja od strane administratora automatski dobijate 50 poena koje mozete iskoristiti za skidanje materijala koji je vama potreban. I to nije sve. Kad god neki drugi korisnik preuzme rad koji ste vi dodali na nas sajt vi automatski dobijate poene koje opet mozete koristiti za skidanje materijala koji su vam potrebni.

Za sve informacije koje vas interesuju mozete nam se obratiti putem Kontakta na nasoj stranici.

 O Autoru

Za sve informacije mozete me kontaktirati na mail: ucionica.info@yahoo.com

Ocena: 3.8

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Studentski programi ne prate vreme

Dovijanja Studenata Kroz Vreme

Fakultet Za Rad U Kiosku

Koliko Danas Vredi Diploma?

10 saveta ze efikasno učenje

Programi medicinskih škola

Seminarski Maturski Diplomski Radovi

Par trikova koji će vam olakšati pisanje maturskog rada

Interaktivne table VISION u nastavi

Ucionica-banka znanja na internetu

Škola 3D animacije i 3D arhitektonske vizuelizacije [sr]